Tips voor een lekker weekendje weg naar Ameland

Voor zowel een nachtje weg, een weekendje weg of een midweekje weg is Ameland een prachtige bestemming. Elk seizoen kleurt zich op eigen wijze. Het eiland is 27 kilometer lang en maximaal 4 kilometer breed. Een romantisch weekendje weg, een sportieve vakantie, of even weg met het hele gezin, het eiland heeft voor ieder wat wils.

Hunebedden bezoeken in Nederland

Nederland heeft 53 hunebedden deze vind je allemaal in Drenthe binnen een straal van 30 kilometer. Wil je eens de een bezoek brengen aan de hunebedden?  In dit artikel leggen we je graag uit hoe je het beste een bezoek kan brengen aan de hunebedden en welke hotels inclusief aanbiedingen hiervoor geschikt zijn. Ook leggen we een stukje uit over de hunebedden zelf.

Top 10 leukste steden van Nederland

Wil jij er even tussenuit, maar wil je hiervoor niet naar het buitenland? Plan dan een stedentrip in eigen land. Er zijn in Nederland genoeg leuke steden die geschikt zijn voor een weekendje weg. Het voordeel van een stedentrip Nederland is dat je niet ver hoeft te reizen. Bovendien is het hartstikke leuk om de verschillende Nederlandse steden te leren kennen. Elke grote stad is anders en heeft zijn eigen charme. Weet jij nog niet zo goed welke stad je wilt gaan bezoeken? Lees dan snel verder. In dit artikel worden de leukste steden van Nederland voor jou op een rijtje gezet.