Over ons

Hotelaanbiedingen.com is opgericht in 2010 als verzamel website van vele populaire hotels in Nederland. Elke dag zoeken wij naar de aanbiedingen en arrangementen. De website is opgericht uit een bepaalde vraag uit de markt. Er zijn een hoop websites die je zal vinden als je zoekt op “hotel aanbiedingen“, echter vind je er 9 van de 10 keer niet wat je zoekt. Daar willen wij verandering in brengen met Hotelaanbiedingen.com.

Doordat tegenwoordig 95% van alle overnachtingen wordt geboekt via het internet en het aanbod ook nog eens erg groot is hebben wij besloten deze website op te richten. Er zijn tal van boekings-websites waar je een hotelkamer kan boeken. Echter zijn er ook websites met bepaalde hotel aanbiedingen en hotel arrangementen. Het aanbod van deze selecte websites zul je terug vinden op onze website.

Je kan gemakkelijk de bestemmingen bekijken of de aanbiedingen voor een weekendje weg of nachtje weg.

Onze missie

Het doel van Hotelaanbiedingen.com is ervoor te zorgen om bezoekers te informeren en kennis te laten nemen van verschillende opties voor een hotel overnachting. Via onze website kan iedereen ontdekken waar je hotel arrangementen en hotel aanbiedingen kan vinden.
Middels onze website proberen we het vergelijken van hotel arrangementen bereikbaar te maken voor iedereen.