Hotels in Limburg

Het mooie Limburg ontdekken? Bekijk hotel aanbiedingen en arrangementen

Limburg ligt in het zuiden van Nederland wordt door veel inwoners van Nederland als een unieke provincie ervaren. Liefhebber van watersport, natuurgebieden of gezellige steden? Limburg heeft voor elk wat wils. Ervaar het bourgondische leven in deze gastvrije provincie. Het gevarieerde karakter van Limburg zorg ervoor dat deze provincie voor iedereen iets te bieden heeft.

Wanneer u een bezoek wilt brengen aan deze provincie, dan wilt u zich uiteraard geen zorgen maken om het hotel dat u kiest. Er zijn tientallen hotels te vinden, maar u wilt natuurlijk het grootste gemak voor de laagste prijs. Wij houden daarom voor u een actueel overzicht bij van de beste hotels in Limburg die de meest aantrekkelijke aanbieden voor u in petto hebben!

De Maasplassen: het walhalla voor de watersportliefhebber

De Maasplassen vormen het grootste recreatieve watersportgebied van Nederland. Hier is van alles te doen. Wilt u een dagje de jachthavens bezoeken of gaat u liever een weekendje vissen met uw beste vrienden? Ook kunt u een bezoek brengen aan één van de mooie dagstranden van de Maasplassen. Natuurlijk kunt u ook een leuk midweekje plannen en al deze dingen doen én meer!

Fietsen en wandelen in Limburg

U wilt een paar dagen iets anders. U wilt in beweging zijn en geïnspireerd worden door een mooi landschap. Dan is Limburg voor u een logische keuze voor een paar dagen weg. Limburg biedt een prachtig heuvelland en een uitgebreid netwerk aan verschillende fietsroutes (zowel korte als lange fietsroutes!). Gaat u liever wandelen? Ook hier heeft u in Limburg meer dan genoeg keus om een paar dagen vol variatie mee te vullen!

Maastricht: misschien wel de meest gastvrije stad van Nederland

Wanneer u naar Limburg gaat, mag een bezoekje aan Maastricht niet ontbreken. In deze stad is het altijd gezellig, lijken de mensen altijd vriendelijk en gastvrij te zijn en valt genoeg te beleven. Wilt u een dagje shoppen? De Grotten Zonneberg of Grootten Noord bezoeken? Of wilt u gewoon lekker in de zon op een terrasje zitten en ‘s avonds uitgebreid dineren? Kies het hotel in Maastricht dat past bij uw wensen en geniet van het bourgondische leven!