Sauna Drome

Sauna Drome met hotelovernachting

Wil je even helemaal tot rust kunnen komen na een drukke periode? Wellicht biedt een bezoek aan Sauna Drome in Putten de uitkomst voor je! Sauna Drome is een uitgebreid saunacomplex, met een breed aanbod aan sauna’s en verwarmde baden. Zo keer je volledig ontspannen huiswaarts na een bezoek aan Sauna Drome. Naar eigen zeggen biedt het resort je een stukje van Finland in Nederland.

Door het jaar heen biedt Sauna Drome regelmatig verschillende, extra activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een opgietmarathon, een speciaal Paas- en Kerst-arrangement, enzovoorts. Tijdens deze activiteiten biedt het resort je nog meer mogelijkheden om te ontspannen.

Breed aanbod aan sauna’s en baden

Binnen Sauna Drome vind je meerdere kruidenbaden, een heerlijk voetenbad, een aantal zonnebanken en een Turks stoombak. Wanneer je op het buitenterrein van het resort kijkt, vind je hier een Finse bloksauna, een rooksauna, een verwarmd buitenbad en tal van verschillende whirlpools. Zo biedt Sauna Drome je alles om volledig te kunnen ontspannen! Je kunt het resort samen met je partner bezoeken, maar ook voor een dagje uit met een zus of vriendin is dit park zeer geschikt. Je geniet hier van een grote mate van privacy, door de ruime opzet van Sauna Drome.Een dagje Sauna Drome kun je afsluiten in een van de sfeervolle restaurants op het resort. Hier worden heerlijke gerechten bereidt, die je dag compleet maken. Ook kun je ervoor kiezen om een bezoek aan de sauna te combineren met een persoonlijke massage. Denk aan een zeepmassage, het scrubben van je lichaam, enzovoorts. Zo is je lichaam volledig gereinigd als je huiswaarts keert! Het zal je een vitaal en energiek gevoel geven.

Sauna Drome combineren met een hotelovernachting

Niet alleen een bezoek aan Sauna Drome is het overwegen waard. Ook kun je het saunabezoek combineren met een hotelovernachting bij een hotel in de buurt. Door de gunstige ligging van Sauna Drome in Putten, kun je ook in de omgeving voldoende beleven. Denk aan een mooie wandeling over de Veluwe, een actieve mountainbiketocht door de omgeving, enzovoorts. Ga op je eerste dag voor een van deze activiteiten, om de volgende dag heerlijk tot rust te komen in de sauna. Rond het Sauna Drome-resort in Putten vind je onder meer een luxe Hampshire Hotel en een WestCord Hotel. Deze hotels bieden je de luxe die je tijdens een ontspannen weekend in de sauna verwacht. In plaats van bij Sauna Drome dineren, kun je er ook voor kiezen om in een van deze hotels te eten.

Met korting naar Sauna Drome

Op onze website bieden we complete kortingsacties aan voor een hotelovernachting en een bezoek aan Sauna Drome. Door voor een van onze kortingsacties te kiezen, wordt een ontspannend weekend als deze nog voordeliger. Het geld wat je bespaart kun je gebruiken om nog eens uiteten te gaan, of bijvoorbeeld om mountainbikes te huren voor een tochtje over de Veluwe. Het maakt je weekend compleet! Voor welk luxe hotel kies jij, als je een bezoek brengt aan Sauna Drome in Putten?