Hotels in Friesland

Ontdek Friesland, boek een hotel aanbieding of arrangement

Even het drukke leven ontvluchten en een paar dagen naar Friesland? Feest vieren tijdens evenementen als de Sneekweek en het Skûtsjesilen? Boek via hotelaanbiedingen.nl een hotel in de buurt en geniet van een geweldig verblijf in deze noordelijke provincie. Besluit u impulsief een weekendje weg te gaan? Ook op korte termijn kunnen wij een hotelkamer voor u regelen!

Wij hebben een selectie gemaakt van de scherpste aanbiedingen voor hotels in heel Friesland, inclusief de Waddeneilanden. Ook wanneer u op zoek bent naar een hotel dat wat meer luxe biedt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn telkens op zoek naar de beste hotels waar u comfortabel kunt overnachten, ontbijten en dineren.

Een weekendje waddeneiland

Om het drukke leven helemaal te ontvluchten kunt u altijd een bezoekje brengen aan één van de Waddeneilanden. U kunt hier heerlijk met uw gezin uitwaaien op het strand, de verschillende bezienswaardigheden bezoeken tijdens een inspirerende fietstocht of gewoon lekker een drankje drinken op een terrasje of in de kroeg.

Uw eigen Elfstedentocht

Wilt u op de fiets een tocht maken langs de steden van de Elfstedentocht? Er zijn genoeg hotels die op de route liggen die prima dienen als start- en eindpunt voor uw eigen elfsteden avontuur. Er zijn talloze plaatsen in Friesland waar u tegen een goede prijs een fiets kunt huren, zodat u uw eigen fiets niet eens mee hoeft te nemen. Uiteraard zijn er buiten de elf steden om ook genoeg andere bezienswaardigheden in Friesland te vinden. Bezoek daarom een VVV-kantoor om u te laten inspireren voor het optimale uitstapje.

Genoeg te doen in Friesland

Friesland is alles behalve een saaie provincie! Vooral tijdens het hoogseizoen zijn er een aantal feestelijke evenementen. Wilt u een bezoek brengen aan de Sneekweek of kijken bij het Skûtsjesilen in Grou? Zorg er dan voor dat u een hotel heeft waarvandaan u deze evenementen zonder problemen kunt bereiken. Let op: hotelkamers zijn gewild tijdens deze evenementen, dus wees er snel bij!