Valkenburg

Hotel aanbiedingen en arrangementen in Valkenburg

Voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten ben je in Limburg aan het juiste adres. De uitgestrekte weilanden, het heuvelachtige landschap en enkele prachtige rivieren; dat is het ware beeld van deze onwijs leuke provincie. Behalve het prachtige landschap zijn er ook meerdere stadjes te vinden waar je prachtige en gezellig hotels kunt vinden. dat is onder meer het geval in Valkenburg. Valkenburg is onder (Nederlandse) toeristen behoorlijk populair. Dat is onder meer te danken aan de ligging, aan het gezellige centrum én aan het aanbod van hotels. In en rondom Valkenburg vind je meerdere leuke en gezellige hotels. Hotels die een perfecte uitvalsbasis vormen voor een leuk nachtje weg, een heerlijk weekendje weg of een heerlijke vakantie in eigen land.

Bezienswaardigheden in Valkenburg

Ga je binnenkort naar Valkenburg toe? Als je voor een hotel in het centrum van Valkenburg kiest, geniet je van onder meer de volgende bezienswaardigheden op loopafstand:

  • De Cauberg Kasteel
  • Valkenburg Fluweelengrot
  • De Wilhelminatoren

Valkenburg is een redelijk compacte stad en kan dus prima per voet verkend worden. Dat is zeker het geval als je voor één van de hotels vlakbij het centrum van Valkenburg kiest!