Zwaluwhoeve

Zwaluwhoeve met hotel

De Zwaluwhoeve is misschien wel het meest bekende wellnessresort wat Nederland rijk is. Jaarlijks genieten honderden tot duizenden Nederlanders van de ontspannende faciliteiten die de Zwaluwhoeve hen biedt. Zeker na een drukke periode op je werk, of bijvoorbeeld een lastige thuissituatie kan een dagje uit naar dit resort het overwegen waard zijn. De Zwaluwhoeve biedt niet alleen binnen verschillende faciliteiten om te ontspannen. Ook buiten het gebouw van de Zwaluwhoeve vind je tal van mogelijkheden om tot rust te komen. Kies jij voor een bezoek aan de sauna, of ga je voor een verwarmd bad?

Tip: kijk regelmatig naar de speciale acties die door de Zwaluwhoeve worden aangeboden! Je kunt hierbij denken aan een speciale opgietactie, wat een bezoek aan de Zwaluwhoeve nog meer ontspannen zal maken. Dergelijke acties worden op de website van dit resort aangeboden.

Ontspannen bij de Zwaluwhoeve

Rust, ruimte en ontspanning staan voorop bij de Zwaluwhoeve. De ruime opzet van dit resort maakt dat je hier geniet van een grote mate van privacy. Zeker tijdens een bezoek aan de sauna is dit iets wat je van een wellnessresort verwacht! De verschillende sauna’s zijn in een authentieke, maar sterk gemoderniseerde boerderij geplaatst. In de bijbehorende kuurtuin van de Zwaluwhoeve vind je verschillende andere sauna’s, ontspannende baden en soortgelijke wellnessfaciliteiten. Naast de sauna’s en baden kun je bij de Zwaluwhoeve voor verschillende persoonlijke behandelingen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een originele Sheabutter massage, een massage op Bhutaanse wijze, een hamambehandeling, of een klassieke massage. Door voor een dergelijke massage te kiezen zal het stressniveau in je lichaam verlaagd worden. Het is raadzaam om deze persoonlijke behandelingen voor je komst naar de Zwaluwhoeve op de website hiervan te reserveren.

De Zwaluwhoeve combineren met een overnachting

Vaak heb je na een ontspannende dag op een resort als de Zwaluwhoeve geen zin meer om naar huis te rijden. De autorit kan het ontspannen gevoel van het resort immers al snel doen laten verdwijnen! Het kan zodoende het overwegen waard zijn om een bezoek aan de Zwaluwhoeve te combineren met een hotelovernachting. Er zijn in de buurt van de Zwaluwhoeve verschillende luxe hotels te vinden. Denk bijvoorbeeld het Apollo Hotel in Hulshorst, het Best Western Hotel in Harderwijk, enzovoorts. Tip: maak je dagje ontspannen op de Zwaluwhoeve compleet, door in een van de restaurants op het resort te dineren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in Harderwijk zelf een gezellig eettentje op te zoeken om de dag culinair af te sluiten!

Met korting naar de Zwaluwhoeve

Wanneer je voor een combinatie van een bezoek aan de Zwaluwhoeve en een overnachting kiest, kan een arrangement interessant zijn. Bij een arrangement zitten de kosten voor het bezoek aan de Zwaluwhoeve namelijk al in de prijs voor je overnachting inbegrepen. Op onze website bieden we verschillende van deze arrangementen aan. Zo kun je met korting naar de Zwaluwhoeve en is alles vooraf geregeld, als je in je hotel aankomt. Dit maakt een bezoek aan de Zwaluwhoeve des te meer het overwegen waard. Je kunt deze arrangementen direct via onze website reserveren.