Hotels in Flevoland

Aanbiedingen en arrangementen van hotels in Flevoland

Flevoland: de bakermat van Nederlandse innovatie. Dit bijzondere stukje land werd door ons ingepolderd in de twintigste eeuw en sindsdien heeft het een enorme ontwikkeling ondergaan. In hoofdstad Lelystad is in het Nieuw Land museum te zien hoe deze provincie tot stand is gekomen. Wat Flevoland vooral in het voorjaar bijzonder maakt is de grote bloemenindustrie die daar te vinden is. Velden vol met tulpen kleuren dan het landschap, wat u zonder twijfel het ultieme lentegevoel zal bezorgen. Maar ook in de andere jaargetijden is het hier goed vertoeven. Voor vogelliefhebbers zijn de Oostervaarderplassen in ieder geval een must. En shoppen doet u natuurlijk in Bataviastad! Daarnaast zijn er door het jaar heen verscheidene festivals te bezoeken.

Ook hier verzorgen wij graag uw overnachtingen in een hotel, dan weet u zeker dat u goed zit. U kiest uit een ruime selectie betaalbare hotels in dit prachtige gebied. Er zit ongetwijfeld iets van uw gading in ons aanbod. Mocht dit niet zo zijn, komt u dan gauw weer eens terug op onze site, want ons aanbod wordt altijd weer aangevuld.

Oostervaarderplassen

Dit stukje natuur neemt u terug in de tijd. Toen Nederland er nog grotendeels zo bij lag. Vandaag de dag zijn de Oostervaarderplassen in samenstelling uniek in heel Europa. In dit moerasgebied is een weelde aan diersoorten te vinden. Vogelkijkers kijken hier hun ogen uit! Natuurlijk kunt u als natuurliefhebber op de fiets of te voet dit natuurrijke gebied verkennen. Dat kunt u op eigen houtje doen, maar ook worden er excursies georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Zo kunt u op fotosafari of op zoek naar de edelherten!

Lowlands en andere festivals

Zegt u Flevoland, dan zegt u Lowlands. Dit muziekfestival trekt al jaren duizenden bezoekers uit het hele land. Elk jaar zijn er weer de beste artiesten te vinden uit verschillende muziekstijlen. Dit is met recht een festival pur sang te noemen en er is voor alle muzieksmaken wat wils. Bent u van nature meer poëtisch aangelegd? Dan kunt u Sunsation nabij Lelystad niet missen. Dit grote jaarlijkse poëziefestival trekt dichters uit het hele land aan, maar als amateur kunt u uw steentje ook bijdragen!

Bataviastad

Voor al uw shopbehoeften hoeft u alleen maar Bataviastad te bezoeken. Dit winkelwalhalla heeft alle grote winkelmerken in huis. Er zijn meer dan honderd winkels waarbij u regelmatig tegen grote kortingen oploopt! Vooral kledingwinkels zijn er goed vertegenwoordigd, maar ook voor bijvoorbeeld de inrichting voor uw huis kunt u hier perfect terecht. Tussendoor kunt u één van de vele café’s en restaurants aandoen voor een heerlijk hapje of drankje.