Thermen Bussloo

Thermen Bussloo met een hotelovernachting

Al jaren behoort wellnessresort Thermen Bussloo, samen met de Zwaluwhoeve en bijvoorbeeld Thermae 2000, tot een van de grootste en meest exclusieve resorts van Nederland. Thermen Bussloo biedt je alles om even uit de sleur van je dagelijkse leven te kunnen ontsnappen. Geniet samen met je partner, een goede vriendin, of bijvoorbeeld je zus van de ontspannende faciliteiten die men je hier biedt! Denk aan een breed scala aan sauna’s en verwarmde baden.

In de buurt van Thermen Bussloo zijn verschillende hotels te vinden van onder meer hotelketen Fletcher. Deze hotels bieden je alle luxe, die je verlangt na een bezoek aan dit resort! Vaak hebben mensen geen zin meer om na een ontspannend dagje op het resort met de auto naar huis te rijden. Het ontspannen gevoel zal immers al snel weer verdwenen zijn tijdens de autorit. Ook op het resort zelf vind je een fraai hotel. Dit hotel is weliswaar iets duurder, maar biedt je wel de mogelijkheid om direct na het ontbijt van de sauna faciliteiten gebruik te maken. Na je bezoek aan de sauna rol je meteen je bed in!

Tip: sluit de dag op resort Thermen Bussloo af met een heerlijk diner in het restaurant van dit resort. Je geniet hier van verschillende culinaire hoogstandjes!

Kortingsacties voor Thermen Bussloo

Op onze website bieden we verschillende kortingsacties voor een overnachting bij en een bezoek aan Thermen Bussloo aan. Door voor een kortingsactie te kiezen wordt het bezoeken van Thermen Bussloo nog voordeliger. Zo houd je geld over om heerlijk te dineren, of je bezoek aan Thermen Bussloo te combineren met andere activiteiten in de buurt van het resort. Wanneer geniet jij van de ontspannende faciliteiten die Thermen Bussloo je te bieden heeft?Houd de website van Thermen Bussloo in de gaten, om op de hoogte te blijven van de laatste acties. Regelmatig worden er speciale activiteiten op het resort georganiseerd, die je bezoek aan Thermen Bussloo nog meer ontspannen zullen maken! Denk bijvoorbeeld aan speciale behandelingen, kortingsacties voor het restaurant van Thermen Bussloo, enzovoorts.

Optimaal ontspannen bij Thermen Bussloo

Thermen Bussloo biedt een groot aantal sauna’s en verwarmde baden aan. De ruime opzet van het resort maakt dat je van een grote mate van privacy geniet! Zeker bij een bezoek aan de sauna zal dit een fijne gedachte zijn. Na een bezoek aan de sauna kun je door de prachtige tuinen rondom het saunacomplex dwalen. Zeker in de zomer is het hier heerlijk vertoeven! Ook kun je een bezoek brengen aan een rustruimte, om even tot jezelf te kunnen komen. Ben je weer helemaal ontspannen? Neem dan plaats in de lounge, waar je alle ruimte hebt voor het lezen van een boek of tijdschrift. Naast de openbare ruimtes met de sauna’s en baden, biedt Thermen Bussloo haar bezoekers verschillende persoonlijke behandelingen aan. Denk aan een van de vele massages die je hier kunt krijgen, een ontspannende gezichtsbehandeling, of een ontspannende lichaamsbehandeling. Door voor een van deze behandelingen te kiezen zal het gevoel van stress al snel uit je lichaam verdwijnen.