SpaSense

SpaSense met hotel

SpaSense is een wellnessresort in Geldrop, net onder de rook van Eindhoven. Het resort, toepasselijk gelegen aan de Zwembadweg aldaar, heeft zowel binnen als buiten accommodaties die een bezoeker de rustige en ontspannende dag moet bezorgen waar hij of zij voor langskwam. Het biedt onder meer sauna van diverse soorten, maar er is natuurlijk meer dan dat.

Verschillende sauna’s

Op het buitenterrein van de accommodaties vindt men een grote tuin met een kleinschalig saunacomplex. Als de tuin nog niet rustgevend genoeg is, dan is de sauna in een kleine, houten huisje in de vorm van een piramide die op zijn kop staat dat wel. de sauna warmt op tot zo’n 80 graden en het ruikt er naar verbrand hout, wat enorm bijdraagt aan het rustgevende gevoel.
Naast de sauna in het houten huisje heeft SpaSense de beschikking over nog eens twee soorten sauna’s. Een daarvan is de Chinese sauna. Door de gematigde beneden- en boventemperatuur kan deze door vrijwel iedereen voor gebruikt. Verder kan men ook rustig ontspannen door liggend plaats te nemen in de tuin.

364 dagen per jaar ruime openingstijden

SpaSense is geschikt voor eigenlijk iedere doelgroep, van jongeren vanaf achttien jaar tot aan ouderen en stellen. Dat ziet men ook weer terug in de openingstijden van het complex. Het is vrijwel het gehele jaar in ruime tijden geopend. Tussen tien uur ’s morgens en elf uur ’s avonds is men er welkom. Enkel en alleen op Nieuwjaarsdag is de sauna gesloten. Dat betekent dat men ook tijdens feestdagen – uitgerekend de dagen dat ontspanning o zo nodig kan zijn – hier terecht kan. Of men nu werkend is en slechts na kantooruren een bezoek kan brengen aan de sauna, of gepensioneerd en blij dat het op de rustige uurtjes uitkomt om de sauna te bezoeken: de ruime openingstijden bieden eigenlijk ieder wel wat wils.
De ruime openingstijden bieden daarnaast de vrijheid om een heel weekend lang een bezoek te brengen aan SpaSense. In combinatie met een hotelaanbieding is het overnachten in de nabijheid van het wellnesscenter niet gek duur en je krijgt er twee hele dagen ontspannen voor terug.