Wellnessboot Mill

Wellnessboot Mill met hotel

Na een drukke periode op je werk even heerlijk tot rust kunnen komen? Dat doe je op de Wellnessboot Mill. De Wellnessboot Mill biedt je een unieke ervaring! Het schip heeft maar liefst vier verdiepingen, waarop alle faciliteiten voor een ontspannen dagje uit worden geboden. Een grote mate van luxe en privacy staan voorop bij een bezoek aan de Wellnessboot Mill. Zo kom je hier even uit je dagelijkse sleur, tijdens een dagje uit met je partner, een zus, of bijvoorbeeld een goede vriendin. Het schip is 40 meter lang, wat de Wellnessboot Mill een imposante uitstraling geeft.

Tip: kijk ook eens naar de speciale acties die regelmatig door Wellnessboot Mill georganiseerd worden. Vrijwel iedere maand worden er extra behandelingen aangeboden, om je nog meer te laten ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale detox-behandeling, die met korting aangeboden wordt.

Binnen en buiten de Wellnessboot Mill ontspannen

Wellnessboot Mill biedt niet alleen aan de binnenzijde verschillende mogelijkheden om tot rust te komen. Ook buiten het schip vind je verschillende faciliteiten. Zo vind je hier verschillende sauna’s, baden en afkoelzones. Ook voor relaxruimtes kun je buiten het schip terecht. De sauna’s en baden buiten het schip worden gecombineerd met verschillende alternatieve sauna’s en (zwem)baden aan de binnenzijde van de Wellnessboot Mill. De diversiteit aan mogelijkheden maakt dat de Wellnessboot Mill voor ieder een geschikte sauna of een geschikt bad biedt!Er worden verschillende ontspannende behandelingen aangeboden naast de standaardfaciliteiten van Wellnessboot Mill. Zo kun je kiezen voor een van de face treatments, anti-ageing treatments, of een ontspannende massage! Door je hele lichaam te laten behandelen zal je een energieker en vitaler gevoel ervaren. Voor het uitvoeren van deze behandelingen heeft Wellnessboot Mill haar eigen schoonheidsspecialistes in dienst. Zo ben je verzekerd van een goede kwaliteit bij de behandelingen.

Wellnessboot Mill combineren met een overnachting

Een bezoek aan Wellnessboot Mill valt goed te combineren met een overnachting in de buurt van het resort. Zo vind je in Uden-Veghel een prachtig hotel van hotelketen Van der Valk, evenals dat in Mill zelf een hotel geboekt kan worden. Vaak worden binnen deze hotels complete arrangementen aangeboden, waarbij de tickets voor een bezoek aan Wellnessboot Mill in de prijs zitten inbegrepen. Zo hoef je na een ontspannen dagje op het resort geen lange autorit naar huis te maken. Vaak zal een dergelijke autorit het ontspannen gevoel uit de sauna’s en verwarmde baden al snel doen laten verdwijnen.Tip: sluit een dagje naar Wellnessboot Mill af met een heerlijk diner in de restaurants die in deze hotels te vinden zijn! Zo is de dag compleet en kun je met een heerlijk gevoel gaan slapen.

Met korting naar Wellnessboot Mill

Op onze website bieden we speciale kortingsacties aan, waarbij een hotelovernachting gecombineerd wordt met een bezoek aan Wellnessboot Mill. Door voor zo’n kortingsactie te kiezen, wordt het ontspanningsweekend nog voordeliger! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld aan het eind van je dagje wellness nog uiteten wilt, of wanneer je naast een bezoek aan het resort andere activiteiten in de buurt wilt ondernemen.