Slagharen

We konden geen resultaten vinden voor je zoekcriteria.

Hotelovernachting met entree Slagharen

Slagharen is een attractiepark in het gelijknamige dorp in de gemeente Hardenberg. Het meer dan vijftig jaar oude park is inmiddels in Spaanse handen en heeft naast het attractiepark ook een vakantiepark en een camping. Met meer dan een miljoen bezoekers in 2017 is het park een van de grootste parken van Nederland, zeker als men het grondoppervlak en het personeelsbestand daarbij optelt.

Themagebieden van Slagharen

Het park is opgedeeld in verschillende themagebieden, te weten Indian, Yellowstone, New Orleans, Mexican, Wild West en Jules Adventureland. De namen zijn voornamelijk vernoemd naar Amerikaanse streken. Zij verraden de thematiek van de attracties al een beetje: vaak speelt zij zich af in het wilde westen, met adembenemende attracties tot gevolg.
De attracties staan verdeeld over een terrein van ongeveer 83 hectare. In totaal gaat het om circa 35 attracties, waaronder twee achtbanen en vier waterattracties. Onder de attracties bevinden zich onder andere bekende achtbanen als de Gold Rush en de Mine Train, maar ook de Monorail, Cable Car en Sky Tower behoren tot de veel bezochte attracties. Een verblijf wordt iedere dag op verschillende manieren opgeleukt door evenementen, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Hotelovernachting in Slagharen

Er zijn nog maar weinig parken zonder eigen accommodaties om klanten tijdens de nacht in onder brengen. Inmiddels geldt dat ook voor Slagharen, dat op het vakantiepark Slagharen verschillende soorten accommodaties aanbiedt. Van stijlvolle Engelse cottages tot kleinere huisjes. Ook zijn er campingplaatsen te huren voor de meer avontuurlijke bezoeker. Deze accommodaties zijn steeds geschikt voor stellen tot hele families met kinderen; zo is aan iedereen gedacht.
Slagharen zelf biedt steeds verschillende aanbiedingen aan voor de combinatie tussen vakantie- en themapark. Dit kan ook gaan om speciale aanbiedingen waarbij het ontbijt is inbegrepen tegen een voordelige meerprijs of anderszins. In ieder geval is het altijd aanbevolen om de kortingsacties en andere aanbiedingen in de gaten te houden voor het geval er iets voorbij komt.
Liever buiten het park verblijven, vanwege het comfort en de grotere mate van rust? Ook dat kan uiteraard. We hebben aanbiedingen voor veel hotels in de omgeving van Slagharen. De korting bespaart je een hoop geld en maakt een weekendje Slagharen er heel wat makkelijker op!