Purmerend

We konden geen resultaten vinden voor je zoekcriteria.

Hotel aanbiedingen en arrangementen in Purmerend

Onder de rook van Amsterdam is de gezellige stad Purmerend te vinden. Een stad waar veel voormalige inwoners van Amsterdam wonen; zij hebben de gezelligheid en gemoedelijke sfeer uit de hoofdstad met zich meegenomen. Door de unieke ligging kan je vanuit Purmerend meerdere kanten op, waaronder naar de hoofdstad.
Bij het uitzoeken van een hotel in Purmerend heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt kiezen voor het bruisende centrum, maar je kunt ook kiezen voor één van de buitenwijken. Vanuit die buitenwijken ben je binnen no time op je fiets in prachtige natuurgebieden. Uiteraard is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan Amsterdam op de fiets.

Bezienswaardigheden in Purmerend

Vanuit jouw hotel in Purmerend kan je onwijs veel kanten op. Je kunt de prachtige natuurgebieden gaan verkennen, maar je kunt ook naar de bruisende stad Amsterdam toe. Om jouw verblijf in een hotel in Purmerend zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben wij de leukste bezienswaardigheden op een rijtje gezet:

  • Lutherse Kerk
  • Koemarkt
  • Sint Nicolaaskerk
  • Purmerends Museum

Vanaf je hotel in het centrum van Purmerend sta je binnen enkele minuten op de stoep van bovengenoemde bezienswaardigheden!