Hotels in Drenthe

Aanbiedingen en arrangementen van hotels in Drenthe

Bent u op zoek naar een goed hotel in Drenthe? Wij bieden een groot aantal interessante aanbiedingen voor hotelverblijven in Drenthe. Zowel voor het luxere als het goedkopere segment bieden wij een aantal zeer interessante opties voor mensen die een paar dagen willen genieten van deze provincie.

Wij hebben een selectie gemaakt uit de beste hotels in Drenthe. Zowel in de grotere steden van Drenthe, als hotels die bij de prachtige dorpen liggen hebben wij hotels gevonden die voor een goede prijs kamers aanbieden.

Een mooie provincie voor de natuur- en levensgenieter

Drenthe leent zich uitstekend voor een aantal sportieve en ontspannende bezigheden. Wilt u genieten van een fietstocht langs de mooie dorpen in Drenthe? Veel hotels en VVV-kantoren helpen u graag verder om een fietsroute uit te stippelen, waarbij u vele bezienswaardigheden kunt bezoeken. Ideaal voor een goedkoop weekendje buiten de deur! Drenthe laat zich natuurlijk ook typeren door de hunebedden. Neem daarom vooral ook de moeite om deze bijzondere bezienswaardigheden te bezoeken.

Het goede leven

Natuurlijk bieden de steden in Drenthe ook genoeg mogelijkheden om een paar dagen er tussen uit te gaan. Wilt u een dagje shoppen en vervolgens een bezoek brengen aan Dierenpark Emmen? Het kan allemaal. Ook wanneer u één van de vele provinciale evenementen wilt bezoeken, zoals het bloemencorso in Eelde; er zijn altijd opties beschikbaar.

Een uitstapje naar Duitsland

Omdat Emmen vlakbij de Duitse grens ligt, is het ideaal om uw bezoek aan Emmen te verrijken met een uitstapje naar Duitsland. Vanaf Emmen hoeft u zich geen zorgen te maken om files of lange reistijden. U pakt de auto en bent binnen enkele ogenblikken in een Duitse stad als Meppen.