Hotels in Groningen

Aanbiedingen en arrangementen van hotels in Groningen

Groningen is een Provincie met vele gezichten. Aan de ene kant is er de altijd levende stad Groningen, waar iedere avond iets te beleven is. Aan de andere kant is het een provincie waar u prachtige vaartochten kunt maken of een bezoek kunt brengen aan de onbewoonde waddeneilanden Rottumeroog en Rotummerplaat. Voor de hotels die u in Groningen kunt vinden hebben wij de beste deals voor u uitgezocht. Hieronder vindt u ons actuele aanbod. Iedere dag weer zijn wij op zoek naar nieuwe aanbiedingen. Wilt u een overnachten in Groningen, of een (mid-)weekje vakantie vieren in deze unieke provincie? Breng regelmatige een bezoek aan onze site om ons actuele aanbod te bekijken!

GRONINGEN STAD, WAAR HET ELKE AVOND FEEST IS

Groningen staat bekend als dé studentenstad van Nederland. Een groot deel van de inwoners studeert in Groningen of heeft er gestudeerd. Dit zorgt ervoor dat er in Groningen genoeg plekken zijn waar u een goede avond kunt stappen. Wil jij een dagje onderdeel uitmaken van dit bruisende uitgaansleven? Kies één van de vele hotels die dicht bij het centrum van Groningen stad liggen. Natuurlijk kunt u de volgende ochtend lekker uitbrakken in het Groninger Museum!

EEN WEEKENDJE OF MIDWEEKJE VAREN

Houdt u van varen? Dan heeft u in Groningen tal van mogelijkheden om deze hobby uit te oefenen. Er zijn vele vaarwegen waaruit u kunt kiezen in Groningen. Stippel van tevoren uw eigen vaarroute uit en zoek een hotel uit waar u kunt overnachten. In de Groninger dorpen en steden zijn genoeg mogelijkheden om boten te huren en de ideale vaarroute te bepalen.

VELE ATTRACTIES

Ook buiten het stadsleven en het varen om is er in Groningen genoeg te doen. Misschien wilt u een bezoek brengen aan de zeehondencreche in Pieterburen? Of misschien gaat u liever terug naar de middeleeuwen in vesting Bourtange? Tijdens een bezoek aan deze provincie hoeft u zich niet te vervelen. Ook voor een dagje wadlopen bieden wij hotels aan vlakbij de startpunten. Wadlopen wordt steeds populairder, zorg er daarom voor dat u op tijd uw hotel en wadloop boekt!