Thermae 2000

Thermae 2000 met hotelovernachting

Limburg wordt door veel mensen als een zeer ontspannende provincie ervaren. Naast de gezellige sfeer in steden als Valkenburg en Maastricht, heb je hier prachtige natuurgebieden voor een mooie wandeling of fietstocht. Een bezoek aan Limburg wordt nog meer ontspannen, wanneer je dit combineert met een dagje Thermae 2000. Thermae 2000 is een kuuroord wat op de Cauberg gevestigd is. De Cauberg is eenvoudig te bereiken vanuit Valkenburg en vormde in het verleden het decor van de finish van de Amstel Gold Race! Niet voor niets, want de Cauberg is een van de steilere bergen die Nederland rijk is.

Op het resort van Thermae 2000 vind je verschillende binnen- en buitenbassins, die gevuld zijn met het natuurlijke bronwater uit de omgeving. Daarbij biedt het park een breed scala aan sauna’s, waarbij privacy en ontspanning vooropstaan. Dit merk je onder meer aan de zeer ruime opzet van het resort. Naast de sauna’s en baden heeft Thermae 2000 haar bezoekers nog veel meer te bieden!

Ontspannen op de top van de Cauberg

Niet alleen zijn prachtige ligging maakt Thermae 2000 een bezoekje waard. Ook vind je hier een breed scala aan faciliteiten om volledig tot rust te kunnen komen! Zoals reeds beschreven werd, biedt Thermae 2000 speciale baden met bronwater uit de omgeving. Dit maakt Thermae 2000 tot een uniek resort, ten opzichte van andere resorts in Nederland. Naast de sauna’s en baden biedt Thermae 2000 mogelijkheden voor fysiotherapie en hydrotherapie. Zo kun je hier ook terecht voor het herstel na een blessure of operatie. Is je huid toe aan een grondige reiniging? Thermae 2000 biedt verschillende persoonlijke behandelingen voor je lichaam en gezicht. Denk aan een anti-ageing gezichtsbehandeling, een Ayurvedische massage, een bamboemassage, een HypnoSTOP Roken-behandeling, en tal van soortgelijke mogelijkheden. Kijk op de website van Thermae 2000 om het complete aanbod aan behandelingen te bekijken. Je kunt de behandelingen via deze website reserveren. Door de populariteit van Thermae 2000 wordt dit sterk aangeraden.

Overnachten op of rond Thermae 2000

Het is voor veel mensen geen fijn idee, dat ze na een ontspannen dagje op Thermae 2000 aan een lange autorit moeten beginnen. Om die reden kan het een slimme keuze zijn om je bezoek aan Thermae 2000 te combineren met een hotelovernachting. Zowel op het resort zelf, als in de buurt van Thermae 2000 vind je hotels. Valkenburg is al jaren een zeer toeristische trekpleister, mede door de grotten die je hier vindt. Dit maakt dat je hier tal van verschillende hotels vindt. Ook biedt Valkenburg je gezellige restaurantjes, waar je het ontspannen dagje op het resort culinair af kunt sluiten.

Kortingsacties voor Thermae 2000

Op onze website bieden we verschillende kortingsacties aan voor een verblijf in de buurt van en een bezoek aan Thermae 2000. Door voor een hotelarrangement te kiezen worden de kosten van een bezoek aan Thermae 2000 vaak al in de hotelprijs verwerkt. Dit maakt een ontspannen weekend op dit resort nog voordeliger! Je kunt deze arrangementen rechtstreeks via onze website reserveren bij de verschillende hotels in de buurt van Thermae 2000.