Elysium

Dagje Elysium met hotelovernachting

In het hart van de Randstad is het Elysium gelegen. Een plek om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur! Het Elysium is een uitgebreid wellnes sresort in het kleine plaatsje Bleiswijk. Bleiswijk licht tussen Rotterdam en Den Haag, wat het mogelijk maakt om een bezoek aan het Elysium te combineren met een dagje shoppen. Zowel in Den Haag, als in Rotterdam vind je winkels van de meest bekende merken! Het Elysium zelf staat bekend om haar prachtige, wereldse inrichting van het resort.

Op het resort vind je een groot aantal tropische watervallen, lagunes en prachtige baden. Zo heb je alle mogelijkheden om heerlijk tot rust te kunnen en je stressniveau te verlagen. Het Elysium is niet alleen leuk om samen met je partner te bezoeken. Ook met een goede vriendin of bijvoorbeeld een zus is het hier prima vertoeven. Naast de reguliere sauna dagen, kun je hier ook terecht op speciale badkleding dagen.

Heerlijk ontspannen bij het Elysium

Het Elysium biedt, zoals reeds beschreven werd, een breed scala aan baden, sauna’s en soortgelijke faciliteiten aan. Wist je dat het Elysium de mooiste hamam van Nederland heeft? Regelmatig worden er binnen het Elysium extra activiteiten georganiseerd. Zo kun je hier terecht voor speciale badkledingdagen, opgietweekenden, enzovoorts. Dat het prima vertoeven is in het Elysium blijkt wel uit het feit dat het resort in 2018 de zilveren award kreeg in de verkiezing van “Het leukste uitje in Zuid-Holland”, dat georganiseerd werd door de ANWB. Naast een bezoek aan de baden en sauna’s kun je ook voor een speciale behandeling in het Elysium terecht. Denk bijvoorbeeld aan een massage op Bhutaanse wijze, een massage met heerlijke warme Uyuni bundeltjes, of een Japans reinigingsritueel. Het is aan te raden om deze behandelingen vooraf te reserveren via de website van het Elysium. Zo weet je zeker, dat je aan de beurt komt tijdens je dagje op het resort!

Combineer het Elysium met een hotelovernachting

Na een bezoek aan het Elysium zal je geen zin meer hebben om een lang stuk naar huis te rijden. In het bijzonder, omdat je net helemaal fris en energiek bent. Een lange autorit zal dat gevoel al snel doen laten verdwijnen. Om je ontspanningsweekend compleet te maken, kun je het bezoek aan het Elysium combineren met een hotelovernachting. In de buurt van het Elysium vind je verschillende hotels. Een van deze hotels is het Golden Tulip hotel in Zoetermeer. Door voor een arrangement van dit hotel te kiezen, zitten de tickets voor het bezoek aan het Elysium bij de prijs voor het hotel inbegrepen. Zo hoef je in Zoetermeer zelf niets meer te regelen.

Met korting naar het Elysium

Op onze website bieden we verschillende kortingsacties aan voor de hotelarrangementen in de buurt van het Elysium. Door voor een dergelijke kortingsactie te kiezen, wordt een bezoek aan het Elysium nog voordeliger! Het geld wat je bespaart kun je gebruiken voor andere leuke activiteiten in de buurt van Zoetermeer. Denk aan een bezoek aan de Tweede Kamer in Den Haag, of aan de Markthal in Rotterdam.