Hotels in Den Haag

Best Western Plus Plaza Den Haag
Grote Marktstraat 36, 2511 BJ Den Haag
p.k.p.n.
Voordeel Special
1
€ 85,00
»
NH Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 100, 2595 BR Den Haag
p.k.p.n.
Supersale Aanbieding
1
€ 89,00
»
The Student Hotel The Hague
Hoefkade 9, 2526 BN Den Haag
Patten Hotel
Wagenstraat 127-129, 2512 AT Den Haag
Holiday Inn Express The Hague - Parliament
Lange Houtstraat 5, 2511 CV Den Haag

Hotel aanbiedingen en arrangementen in Den Haag

Den Haag is niet alleen de stad waar onze politiek gevestigd is, maar is bovenal een prachtige stad. Een stad die in eigen land wel eens ondergewaardeerd wordt, maar in de praktijk onwijs veel te bieden heeft. Prachtige gebouwen, gezellige straatjes en leuke omliggende stadjes vormen het decor voor een heerlijke vakantie in eigen land.
In sommige wijken spreekt men plat Haags, terwijl in andere wijken alle gebouwen onwijs chique zijn. Deze tegenstellingen maken de stad geschikt voor een heerlijke en verrassende stedentrip. Een trip waarin je ongetwijfeld verbaasd bent over het pracht en de praal van deze Zuid-Hollande stad.

Bezienswaardigheden in Den Haag

Met een hotel in het centrum van Den Haag kan je alle kanten op. Als je de deur uitstapt, ben je al vlakbij meerdere bezienswaardigheden. Tevens kan je per fiets van meerdere leuke bezienswaardigheden genieten:

  • Mauritshuis
  • Het Binnenhof
  • Madurodam
  • Scheveningen
  • Paleis Noordeinde

Vanuit jouw hotel in Den Haag geniet je van de bruisende stad, waarna je binnen enkele minuten ook aan de kust in Scheveningen kunt staan. Een verblijf in deze stad biedt onwijs veel mogelijkheden!