Spa Leliehof

We konden geen resultaten vinden voor je zoekcriteria.

Spa Leliehof met hotelovernachting

In een waterrijk gebied in het Friese plaatsje Makkum bevindt zich het complex van wellness- en beautyressort Spa Leliehof. Deze spa ligt in een historische havenplaats, op enkele minuten lopen af van het IJsselmeer en ongeveer net zo ver af van de Afsluitdijk. Zij biedt het hele aanbod dat je zoal bij een spa kunt verwachten.

Spa Leliehof verdeeld over drie gebieden

Het complex van Spa Leliehof is onderverdeeld in drie verschillende gebieden steeds met een andere kerntaak. In het kort zijn dit de sauna’s, de ontspanningsruimten en het gedeelte waar schoonheidsbehandelingen worden gegeven.
In het saunagedeelte staan uiteraard sauna’s, maar het blijft steeds niet beperkt tot een enkele saunacabine. Men heeft er heel wat in de aanbieding. Zo kunnen bezoekers onder meer ontspannen in het Turkse stoombad, een infraroodsauna, het bubbelbad, een zwembad en een voetenbad. Dit is alles is slechts pas het aanbod binnen in het complex. Erbuiten, in de eigen tuin, staan bijvoorbeeld nog een jacuzzi en een klassieke Finse sauna in een blokhut.
In de ontspanningsruimten is – de naam zegt het – ruimte voor ontspanning. Bij Spa Leliehof kan dat bijvoorbeeld met een hapje en een drankje. In de zogeheten lounge schenkt men gezonde smoothies en in het restaurant kan dagelijks worden gegeten, bijvoorbeeld tussen het baantjestrekken in het zwembad door of na een bezoek aan een van de sauna’s. aansluitend kan men ook rustig gaan zitten op een van de buitengebieden, zoals een terras of de vijver die bij het complex hoort.
Los van bovenstaande kun je in een spa ook vrijwel altijd terecht voor schoonheidsbehandelingen. Spa Leliehof is daar geen uitzondering op. Tot het aanbod behoren onder meer lichaamsmassages, hamam-behandelingen, gezichtsbehandelingen en hotstone-massages. Een belangrijk voordeel is dat deze behandelingen ook los te reserveren zijn, zonder een verplicht bezoek aan het sauna- of ontspanningsgedeelte.

Overnachten bij Spa Leliehof

Naast de spa ligt een zogeheten lodgehotel. Dit hotel biedt luxe appartementen (‘lodges’) aan die zo direct aansluiten bij de ontspannende sferen van de spa. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien: internet, telefonie en een veranda maken standaard deel uit van de accommodaties. Ook vanaf hier is IJsselmeer, en daarmee het Makkumse strand, op loopafstand te bereiken. Ideaal te combineren met een bezoek aan Spa Leliehof – zeker als je er een grote korting bovenop kunt krijgen door deze website in de gaten te houden.