Hotels in Overijssel

Arrangementen en aanbiedingen van hotels in Overijssel

Overijssel ligt in het noorden van Nederland. In deze veelzijdige provincie zijn een groot aantal verschillende steden en attracties waar u een geweldig (korte) vakantie kunt beleven. De provincie is gelegen aan de IJssel, waardoor er een aantal indrukwekkende bruggen te bezichtigen zijn.

Wij hebben de meest aantrekkelijke aanbiedingen voor hotels in Overijssel voor u uitgezocht. Zowel voor de grotere steden in deze provincie, als in de kalmere locaties. Zowel voor één avondje of een (mid-)weekje weg bieden wij u dagelijks de meest comfortabele hotels voor een aantrekkelijke prijs.

Het mooie Twente

Twente is een kenmerken gebied in Overijssel. Met zijn prachtige landgoederen en natuurgebieden kunt u hier in korte tijd veel verschillende indrukken opdoen. Twente wordt ook daarom ook wel terecht het landgoed van Nederland genoemd! Een prima plek om een paar dagen met uw gezin te vertoeven en te genieten van de natuur en een koud glaasje Grolsch.

Een tochtje langs de IJssel

De route langs de Ijssel is een geweldige manier om de vele gezichten van deze diverse provincie te ervaren. Pak de fiets en ga langs de gezellige steden en de oerhollandse polderlandschappen. Gaat u liever varen? Geen enkel probleem. Onze hotels helpen u graag verder om een boot te huren om dit gebied verder te verkennen.

De weerribben

Als u een echte liefhebber bent van de Hollandse natuur, dan moet u zeker eens de Weerribben bezoeken! In het Nationaal Park Weerribben-Wieden bent u dagen zoet met het verkennen van de rivieren, moerasbossen en rietkragen. In de dorpen rondom de Weerribben vindt u geweldige restaurants waar u kunt genieten van een maaltijd om uw natuurtocht mee af te sluiten. Bezoek regelmatig onze site om te kijken welke hotels bij de Weerribben een geschikte aanbieding voor u hebben!