Sauna met hotelovernachting

Sauna aanbiedingen met hotelovernachting

Een wellnesscenter biedt je een hele ervaring in een ontspannen sfeer. Het gemiddelde wellnesscenter is een complex waarin alles bij elkaar komt om de bezoeker optimaal te laten ontspannen: van baden tot sauna’s en van schoonheidsbehandelingen tot lekker eten. Het is het ideale uitje voor hen die er even lekker tussenuit willen en even helemaal willen ontspannen en de gedachten willen resetten. Bekijk op deze website verschillende sauna aanbiedingen met een hotelovernachting. Meestal gaat het om een gecombineerde toegangsprijs voor een bezoek aan de sauna met overnachting met een hotel voor een overnachting.

Wellness: baden, sauna’s, eten, beauty en meer

Een sauna of wellnesscenter is veel meer dan het standaardbeeld dat mensen er van hebben. Het biedt veel meer ontspanning dan enkel en alleen door het openstellen van een eenvoudige saunacabine. De wellnesscentra van tegenwoordig zijn complete kuuroorden. Ze hebben er verschillende sauna’s, van Finse blokhutsauna’s tot panoramasauna’s met prachtig uitzicht op vaak een zo’n even prachtige omgeving, veelal in een bosrijk gebied.
Naast de sauna’s hebben de wellnesscentra vele verschillende soorten baden. Een speciaal voor de voeten bijvoorbeeld. Of een Turks stoombad, dat weer een heel andere werking en ambiance geeft dan een bijvoorbeeld een bubbelbad. Het aanbod wordt vaak compleet met een zwembad, een restaurant en een hele rits aan diverse schoonheidsbehandelingen.

Sauna en hotel

Arrangementen van wellnesscenters zijn in samenwerking met hotels ontstaan omdat niet ieder hotel over een eigen wellnesscenter beschikt. Een hotel heeft bijvoorbeeld wel een zwembad, maar geen sauna of mogelijkheden voor het aanbieden van schoonheidsbehandelingen. In samenwerking met een – veelal in de buurt gelegen – wellnesscenter kan zowel het wellnesscenter als het hotel het complete pakket aanbieden. En dat is alleen maar ideaal en voordelig voor de gast. Houd de arrangementen daarom in de gaten – ze zijn vaak niet jaren gelden, maar wisselen vaker van inhoud en periode dat ze geldig zijn.