SpaWell Peize

We konden geen resultaten vinden voor je zoekcriteria.

SpaWell Peize met hotelovernachting

In het Drentse plaatsje Peize, pal onder de rook van de stad Groningen, ligt het kuuroord Spawell. Buiten de bebouwde kom en vrijwel helemaal ingesloten door vele hectare aan graslanden is de spa van Peize hier van alle gemakken voorzien. De faciliteiten die je in een spa verwacht, zitten hier steevast bij de prijs van een dagje wellness inbegrepen.

Faciliteiten bij Spawell Peize

Spawell Peize heeft uiteenlopende faciliteiten. Er zijn diverse soorten sauna’s, baden en een restaurant. Wat sauna’s betreft zijn er zeker acht verschillende soorten te onderscheiden. Deze zijn achtereenvolgens de zoutsteensauna, de Finse sauna, de Kelo-sauna, de infraroodsauna, de Thylarium-sauna (met een temperatuur van maar 60 graden Celsius), de panoramasauna (met een uitzicht op de tuin), de filmsauna (met een op een scherm uitgezonden film), het Turkse stoombad en ten slotte de kleurensauna, die is omgeven van bijzondere kleuren, met het doel de sfeer ten goede te komen.
De beschikbare baden zijn achtereenvolgens het voetenbad, het dompelbad, het bubbelbad en het zoutwaterbad, steeds met een eigen doel en een eigen specifieke werking op de huid en de geest. Het restaurant maakt het bezoek aan het kuuroord steeds af; je kunt er een lunchbuffet bestellen of gewoon à la carte.

Overnachten in combinatie met een bezoek aan Spawell

Daar Spawell Peize op het terrein van een camping ligt, ligt het combineren van een bezoek aan Spawell Peize met een overnachting op de naastgelegen camping wel erg voor de hand. Toch zijn er meer mensen die – in navolging van het kuuroord zelf – gaan voor een hotelkamer en de ontspanning graag ook in de eigen accommodatie voortzetten. Niet alleen hoef je bij zo’n weekendje weg niet te haasten en kun je ongestoord je bed in kruipen, ook biedt het je de mogelijkheid om meer van de omgeving te bezichtigen.
Het kuuroord verwijst bezoekers dan ook door naar het verderop gelegen hotel, voor hen die na een dagje kuuroord liever in een wat luxere accommodatie tot rust komen dan in een camping. Op deze pagina’s vind je in ieder geval kortingen en andere aanbiedingen die een verblijf in een hotel ook financieel aantrekkelijk maken.