Oranje Hotel Leeuwarden

Stationsweg 4, 8911 AG Leeuwarden, Nederland

Oranje Hotel Leeuwarden aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Oranje Hotel Leeuwarden

  Leeuwarden is niet alleen een gezellige stad, maar ook een bruisende stad. In deze stad in het Noorden van het land vinden bijvoorbeeld veel evenementen plaats. Wil je ook eens een dagje en nachtje naar Leeuwarden? Wellicht is het Oranje Hotel te Leeuwarden dan de juiste keuze voor jou!

  We kunnen dit hotel met recht een monument noemen. Al sinds 1879 is het Oranje Hotel gevestigd in Leeuwarden. Sinds de oprichting is het hotel enkele keren gerenoveerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat het hotel er tegenwoordig authentiek en strak uit ziet.

  Faciliteiten van het hotel

  Het Oranje Hotel te Leeuwarden draagt met trots 4 sterren. Dat is onder andere te danken aan de vele faciliteiten die je bij dit hotel kunt vinden. Zo heeft het hotel een prachtig restaurant en een gezellige bar. Ook is het mogelijk om huisdieren mee te nemen en kan je de auto veilig op een privé parkeerplek neer zetten. Wil je graag meer informatie over de stad Leeuwarden? De medewerkers bij de receptie helpen je graag.

  Omgeving van het hotel

  Het Oranje Hotel heeft een sublieme ligging. Gelegen tegenover het treinstation vind je het hotel midden in het centrum terug. Vanuit het hotel loop je dan zo de winkelstraten in. De gezellige terrasjes, restaurantjes en cafés bevinden zich dan ook op slechts enkele minuten van je hotelkamer. Ideaal toch! In Leeuwarden is overigens voldoende te beleven. Je kunt een heerlijk dagje shoppen of bijvoorbeeld naar een musea gaan.

  Faciliteiten Oranje Hotel Leeuwarden

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.