Oranje Hotel Leeuwarden

Stationsweg 4, 8911 AG Leeuwarden

Oranje Hotel Leeuwarden aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Oranje Hotel Leeuwarden

Leeuwarden is niet alleen een gezellige stad, maar ook een bruisende stad. In deze stad in het Noorden van het land vinden bijvoorbeeld veel evenementen plaats. Wil je ook eens een dagje en nachtje naar Leeuwarden? Wellicht is het Oranje Hotel te Leeuwarden dan de juiste keuze voor jou!

We kunnen dit hotel met recht een monument noemen. Al sinds 1879 is het Oranje Hotel gevestigd in Leeuwarden. Sinds de oprichting is het hotel enkele keren gerenoveerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat het hotel er tegenwoordig authentiek en strak uit ziet.

Faciliteiten van het hotel

Het Oranje Hotel te Leeuwarden draagt met trots 4 sterren. Dat is onder andere te danken aan de vele faciliteiten die je bij dit hotel kunt vinden. Zo heeft het hotel een prachtig restaurant en een gezellige bar. Ook is het mogelijk om huisdieren mee te nemen en kan je de auto veilig op een privé parkeerplek neer zetten. Wil je graag meer informatie over de stad Leeuwarden? De medewerkers bij de receptie helpen je graag.

Omgeving van het hotel

Het Oranje Hotel heeft een sublieme ligging. Gelegen tegenover het treinstation vind je het hotel midden in het centrum terug. Vanuit het hotel loop je dan zo de winkelstraten in. De gezellige terrasjes, restaurantjes en cafés bevinden zich dan ook op slechts enkele minuten van je hotelkamer. Ideaal toch! In Leeuwarden is overigens voldoende te beleven. Je kunt een heerlijk dagje shoppen of bijvoorbeeld naar een musea gaan.

Faciliteiten Oranje Hotel Leeuwarden

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Oranje Hotel Leeuwarden

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Oranje Hotel Leeuwarden in Leeuwarden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.