Logis Hotel Restaurant Lunia

Molenhoek 2, 8421 PG Oldeberkoop, Nederland

Logis Hotel Restaurant Lunia aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Logis Hotel Restaurant Lunia

  Het Logis Hotel Restaurant Lunia is gevestigd op een rustige locatie in het charmante dorpje Oldeberkoop.

  Faciliteiten

  Hotel Lunia biedt achttien kleurrijke kamers. Vier daarvan zijn villakamers. Deze zijn gevestigd in het oorspronkelijke neorenaissance monument. De deluxe kamers bevinden zich op de begane grond en de eerste etage. Omdat de kamers uitkomen op de binnentuin is het een lekkere rustige plek om te verblijven. Via de binnentuin wandel je naar de privé-parkeerplaats achter het hotel. In het hotel maak je gebruik van gratis WiFi-internet.

  In het hotel zijn verschillende hotel-, zakelijke en seizoensarrangementen te boeken. In het sfeervolle huis op de begane grond bevindt zich het a la carte-restaurant. (geheel rolstoel en rollator toegankelijk.) Je kunt op drie verschillende plekken dineren, namelijk de tuinkamer, voorkamer of Riemke Mulier kamer. Voor een gezelschap groter dan acht personen maakt het personeel graag een menu op maat en bespreekt met je hoe je het beste kunt dineren, privé of op de begane grond.

  Omgeving

  De Orchideeënhoeve, het Oranjewoud met daar vlakbij het Belvedere Museum, het schilderachtig Beetsterzwaag, de Drentse hunebedden en de Friese meren zijn allemaal op korte afstand te bereiken. Oldeberkoop ligt zeer centraal en is dus een prachtige uitvalsbasis om de noordelijke provinciën te bezoeken. De steden Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn op respectievelijk, 50 minuten, 35 minuten en een kwartiertje rijden.  Voor een bijzondere uitstap langs de Friese Waterlinie, kun je het beste even vooraf contact opnemen met het hotel.

  Faciliteiten Logis Hotel Restaurant Lunia

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.