Logis Hotel Restaurant Lunia

Molenhoek 2, 8421 PG Oldeberkoop

Logis Hotel Restaurant Lunia aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Logis Hotel Restaurant Lunia

Het Logis Hotel Restaurant Lunia is gevestigd op een rustige locatie in het charmante dorpje Oldeberkoop.

Faciliteiten

Hotel Lunia biedt achttien kleurrijke kamers. Vier daarvan zijn villakamers. Deze zijn gevestigd in het oorspronkelijke neorenaissance monument. De deluxe kamers bevinden zich op de begane grond en de eerste etage. Omdat de kamers uitkomen op de binnentuin is het een lekkere rustige plek om te verblijven. Via de binnentuin wandel je naar de privé-parkeerplaats achter het hotel. In het hotel maak je gebruik van gratis WiFi-internet.

In het hotel zijn verschillende hotel-, zakelijke en seizoensarrangementen te boeken. In het sfeervolle huis op de begane grond bevindt zich het a la carte-restaurant. (geheel rolstoel en rollator toegankelijk.) Je kunt op drie verschillende plekken dineren, namelijk de tuinkamer, voorkamer of Riemke Mulier kamer. Voor een gezelschap groter dan acht personen maakt het personeel graag een menu op maat en bespreekt met je hoe je het beste kunt dineren, privé of op de begane grond.

Omgeving

De Orchideeënhoeve, het Oranjewoud met daar vlakbij het Belvedere Museum, het schilderachtig Beetsterzwaag, de Drentse hunebedden en de Friese meren zijn allemaal op korte afstand te bereiken. Oldeberkoop ligt zeer centraal en is dus een prachtige uitvalsbasis om de noordelijke provinciën te bezoeken. De steden Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn op respectievelijk, 50 minuten, 35 minuten en een kwartiertje rijden.  Voor een bijzondere uitstap langs de Friese Waterlinie, kun je het beste even vooraf contact opnemen met het hotel.

Faciliteiten Logis Hotel Restaurant Lunia

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Logis Hotel Restaurant Lunia

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Logis Hotel Restaurant Lunia in Oldeberkoop. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.