Hotel Princenhof

Piet Miedemaweg 15, 9264 TJ Earnewald

Hotel Princenhof aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Princenhof

Midden in het hart van Friesland aan de rand van het dorpje Earnewâld,  ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Friesland, namelijk het Nationaal Park ‘De Alde Feanen’.

Faciliteiten

lle kamers in het hotel zijn rookvrij. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt. Het is mogelijk om een diner bij te boeken. Het hotel beschikt over gratis WIFI internet. Honden zijn op een beperkt aantal kamers toegestaan in het hotel en in de brasserie; echter niet in ons à la carte restaurant. Je dient bij het plaatsen van de reservering aan te geven dat je jouw hond meeneemt. Het hotel is rolstoelvriendelijk, 75 procent van de kamers is rolstoeltoegankelijk. Het hotel beschikt over één kamer met een volledig aangepaste badkamer.

Afhankelijk van de bezetting in het hotel wordt het ontbijt geserveerd in buffetvorm of op tafel. Er is de mogelijkheid tot het huren van een fiets. Het hotel bemiddelt in de verhuur van allerlei soorten boten zoals zeilboten en rondvaartboten. Het hotel verzorgt ook partijen op rondvaartboten, Friese skûtsjes en Lemster Aken.

Hotel Princenhof is het gehele jaar geopend, met uitzondering van 27 december t/m 1 januari.

Omgeving

Er is meer dan genoeg te beleven in dit watersportdorp bij uitstek. Earnewâld is Gedurende je verblijf  mag een bootreisje in de directe omgeving natuurlijk niet ontbreken. 

Nationaal park De Alde Feanen is een aaneengesloten laagveen moerascomplex. Het gebied bestaat voornamelijk uit meren en veenplassen en vele soorten graslanden. Een prachtig gebied om eens even een kijkje bij te gaan nemen.


Het Friesch landbouwmuseum ‘By de Boer’toont toont de woon-, werk- en leefomstandigheden van de boer tijdens verschillende perioden. Het museum heeft een waardevolle en uitgebreide collectie historische voorwerpen uit de Friesche landbouwgeschiedenis. Bezoek anders nog It Kokelhûs fan Jan en Sjut,  It Skûtsjemuseum.

Faciliteiten Hotel Princenhof

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Princenhof

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Princenhof in Earnewald. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.