Hotel Princenhof

Piet Miedemaweg 15, 9264 TJ, Earnewald

Hotel Princenhof aanbiedingen

Stuur deze pagina naar een vriend of vriendin. Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Princenhof

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Friesland, te weten Nationaal Park ‘De Alde Feanen’. Hotel Princenhof is het gehele jaar geopend, met uitzondering van 27 december t/m 1 januari.

Faciliteiten

Alle kamers in het hotel zijn rookvrij. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt. Het is mogelijk om een diner bij te boeken. Het hotel beschikt over gratis WIFI internet. Honden zijn op een beperkt aantal kamers toegestaan in het hotel en in de brasserie; echter niet in ons à la carte restaurant. Je dient bij het plaatsen van de reservering aan te geven dat je jouw hond meeneemt. Het hotel is rolstoelvriendelijk, 75 procent van de kamers is rolstoeltoegankelijk. Het hotel beschikt over één kamer met een volledig aangepaste badkamer.

Afhankelijk van de bezetting in het hotel wordt het ontbijt geserveerd in buffetvorm of op tafel. Er is de mogelijkheid tot het huren van een fiets. Het hotel bemiddelt in de verhuur van zeilboten, rondvaartboten, motorboten en skûtsjes. Tevens verzorgt het hotel partijen op rondvaartboten, Friese skûtsjes en Lemster Aken.

Omgeving

Er is meer dan genoeg te beleven in de nabije omgeving. Earnewâld is een watersportdorp bij uitstek. Gedurende je verblijf hier, mag een bootreisje natuurlijk niet ontbreken. Hiertoe biedt het hotel diverse mogelijkheden.

De Alde Feanen is een aaneengesloten laagveen moerascomplex met een totale oppervlakte van ca. 2500 hectare. Het gebied bestaat voornamelijk uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, schraallanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. 

Wie het bezoekerscentrum bezoekt, wordt bijna automatisch uitgenodigd en gestimuleerd om het natuurgebied De Alde Feanen met zijn verschillende landschapstypes ook daadwerkelijk te willen ontdekken.


Het Friesch landbouwmuseum ‘By de Boer’toont toont de woon-, werk- en leefomstandigheden van de boer tijdens verschillende perioden. Het museum heeft een waardevolle en uitgebreide collectie historische voorwerpen uit de Friesche landbouwgeschiedenis. Bezoek verder nog It Kokelhûs fan Jan en Sjut,  It Skûtsjemuseum.

Faciliteiten Hotel Princenhof

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Volg ons op Facebook

De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.