Hotel Princenhof

Piet Miedemaweg 15, 9264 TJ Earnewald, Nederland

Hotel Princenhof aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel Princenhof

  Midden in het hart van Friesland aan de rand van het dorpje Earnewâld,  ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Friesland, namelijk het Nationaal Park ‘De Alde Feanen’.

  Faciliteiten

  lle kamers in het hotel zijn rookvrij. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt. Het is mogelijk om een diner bij te boeken. Het hotel beschikt over gratis WIFI internet. Honden zijn op een beperkt aantal kamers toegestaan in het hotel en in de brasserie; echter niet in ons à la carte restaurant. Je dient bij het plaatsen van de reservering aan te geven dat je jouw hond meeneemt. Het hotel is rolstoelvriendelijk, 75 procent van de kamers is rolstoeltoegankelijk. Het hotel beschikt over één kamer met een volledig aangepaste badkamer.

  Afhankelijk van de bezetting in het hotel wordt het ontbijt geserveerd in buffetvorm of op tafel. Er is de mogelijkheid tot het huren van een fiets. Het hotel bemiddelt in de verhuur van allerlei soorten boten zoals zeilboten en rondvaartboten. Het hotel verzorgt ook partijen op rondvaartboten, Friese skûtsjes en Lemster Aken.

  Hotel Princenhof is het gehele jaar geopend, met uitzondering van 27 december t/m 1 januari.

  Omgeving

  Er is meer dan genoeg te beleven in dit watersportdorp bij uitstek. Earnewâld is Gedurende je verblijf  mag een bootreisje in de directe omgeving natuurlijk niet ontbreken. 

  Nationaal park De Alde Feanen is een aaneengesloten laagveen moerascomplex. Het gebied bestaat voornamelijk uit meren en veenplassen en vele soorten graslanden. Een prachtig gebied om eens even een kijkje bij te gaan nemen.


  Het Friesch landbouwmuseum ‘By de Boer’toont toont de woon-, werk- en leefomstandigheden van de boer tijdens verschillende perioden. Het museum heeft een waardevolle en uitgebreide collectie historische voorwerpen uit de Friesche landbouwgeschiedenis. Bezoek anders nog It Kokelhûs fan Jan en Sjut,  It Skûtsjemuseum.

  Faciliteiten Hotel Princenhof

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.