Haje Hotel Joure

Klokmakkerij 1, 8501 ZS Joure

Haje Hotel Joure aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Haje Hotel Joure

In Joure in Friesland is het goed overnachten in dit gezellige en sfeervolle Hajé hotel. Het is prachtig gelegen aan het water vlakbij de rotonde knooppunt Joure. Er zijn 47 frisse kamers met de keuze uit douche, bad of zelfs een bubbelbad. Alle kamers beschikken over televisie en wifi. In het restaurant wordt gekookt met natuurlijke producten. Men heeft veel aandacht voor traditionele bereidingswijzen en gezond eten. Bij het ontbijt is er een ruime keuze uit heerlijke broodjes en verse jus en zelfs moderne superfoods.

Het hotel biedt verschillende mogelijkheden voor het houden van grote en kleine feesten. Er is een ook een binnentuin die eventueel bij een feest betrokken kan worden. Verder ligt het terras aan het water en beschikt het hotel over een bibliotheek die privacy kan bieden.

Vanuit Joure kun je verschillende uitstapjes maken naar de Friese meren en steden. Denk aan Sneek met de waterpoort of aan een fietstochtje door de Friese wouden. Friesland is ook bekend om de vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten in en op het water.

Faciliteiten Haje Hotel Joure

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Haje Hotel Joure

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Haje Hotel Joure in Joure. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.