Hotel Bos en Duinzicht

Strandweg 27, 9163 GL Nes Ameland

Hotel Bos en Duinzicht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Bos en Duinzicht

In Nederland is men dol op bossen en duinen. Deze natuurgebieden vind je dan ook op meerdere plekken terug, waaronder op Ameland. Hotel Bos en Duinzicht combineert deze twee werelden met elkaar. Het hotel heeft deze naam te danken aan de unieke ligging. Aan de ene kant bevinden zich namelijk bossen en aan de andere kant de duinen. Het hotel is overigens te vinden in het plaatsje Nes en ligt dus op Ameland.

Faciliteiten van het hotel

Bij een bezoek aan Ameland wil je ongetwijfeld tot rust komen en van de natuur genieten. Dat is absoluut mogelijk bij Hotel Bos en Duinzicht, onder andere dankzij de ruime en comfortabele kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een grote, privé badkamer.

In de lounge van het hotel kan je heerlijk de krant lezen of een drankje doen. Het doen van een drankje kan ook in de gezellige bar. In de tuin en op de terrassen van Hotel Bos en Duinzicht is het heerlijk vertoeven in de warmere maanden.

Omgeving van het hotel

Gelegen tussen de bossen en duinen in vind je dit hotel. Het hotel heeft tevens een bushalte vlakbij. Met de bus is het mogelijk om naar plaatsjes zoals Nes, Buren, Hollum en Ballum af te reizen.

Ameland is uiteraard bekend om de prachtige natuur en de rust. De omgeving van Hotel Bos en Duinzicht is dan ook prachtig gelegen en ademt simpelweg rust uit. Je voelt je echt één met de natuur en kunt prachtige fiets- en wandeltochten houden op Ameland.

Faciliteiten Hotel Bos en Duinzicht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Bos en Duinzicht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Bos en Duinzicht in Nes Ameland. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.