WestCord Hotel de Wadden

Dorpsstraat 61, 8899 AD Vlieland

WestCord Hotel de Wadden aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over WestCord Hotel de Wadden

Het 3-sterren hotel de Wadden ligt op het waddeneiland Vlieland in het Doprje Oost-Vlieland middenin de historische Dorpsstraat.

Faciliteiten WestCord Hotel de Wadden

Het hotel biedt 22 ruime hotelkamers in drie stijlen. Er is standaard een espressomachine, flatscreen-tv en badkamer met een bad en aparte douche en alle kamers hebben gratis Wifi Internet. De meeste kamers hebben ook nog eens een balkon met terrasje. Het hotel heeft maar liefst twee restaurants en een eetcafé waar je heerlijk dineert. Er is een eigen tuin bij het hotel die grenst aan de Waddenzee. Hoe mooi kun je het hebben.

Omgeving

Bossen, duinen en het strand liggen allemaal binnen een straal van een paar honderd meter van het hotel en maken je weekendje weg een verademing.

Museum ’t Behouden Huys, met zijn wisselende exposities,  en de vuurtoren Brandaris liggen beide op 12 kilometer afstand. In juni ga je naar het gezellige Oerol Festival, het festivalterrein ligt op ruim 17 kilometer afstand. Nog wat verder weg, op zo’n 19 kilometer van het hotel staat het wrakkenmuseum. Daar leer je als bezoeker alles over schepen die in het verleden vergaan zijn in de directe omgeving. Spannende verhalen dus over wat er allemaal op de bodem van de zee te vinden is.

Faciliteiten WestCord Hotel de Wadden

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van WestCord Hotel de Wadden

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het WestCord Hotel de Wadden in Vlieland. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.