Loodshotel Vlieland

Dorpsstraat 3, 8899 AA Vlieland

Loodshotel Vlieland aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Loodshotel Vlieland

In het Loodshotel in het plaatsje Vlieland op het eiland Vlieland zijn 27 kamers en zes luxe kamers ter beschikking, waarvan een aantal met uitzicht op de Waddenzee. 

Kamers en faciliteiten

Alle kamers in de accommodatie zijn voorzien van in ieder geval een toilet, douche of bad met daarbij een haardoger, gratis wifi-internet, een kluisje en een zitje. De wat duurdere kamers bieden uiteraard wat extra’s. Het ontbijt in het hotel is een continentaal ontbijt. Een leuk restaurant voor het avondeten en vlakbij het hotel is Plezant, waar veel gerechten worden bereid op een houtskoolgrill. Na afloop van een lekker diner doe je nog even een afzakkertje in het Loodscafé.

Neem gerust je hond mee naar het Loodshotel hotel, maar informeer het hotel er op voorhand wel even over.

Ontdek Vlieland

Bossen, duinen en het strand liggen uiteraard allemaal binnen een straal van een paar honderd meter van het hotel en maken je weekendje weg een verademing. Huur daarom zeker ook je fietsen bij het hotel als je die zelf niet besluit mee te nemen.

Bij een weekendje Vlieland hoort een bezoekje aan de Noordwester. Zonder twijfel het leukste center van het eiland. Met onder ander een reusachtig skelet van een aangespoelde potvis in 2004 en een indrukwekkende zandverzameling.

Andere benoemenswaardige bezienswaardigheden op Vlieland zijn de Stichting Museum Tromp’s Huyn, de vuurduin en de vuurtoren van Vlieland. Deze atracties zijn allemaal prima te bereizen vanaf het hotel.

Faciliteiten Loodshotel Vlieland

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Loodshotel Vlieland

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Loodshotel Vlieland in Vlieland. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.