Loodshotel Vlieland

Dorpsstraat 3, 8899 AA Vlieland, Nederland

Loodshotel Vlieland aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Loodshotel Vlieland

  In het Loodshotel in het plaatsje Vlieland op het eiland Vlieland zijn 27 kamers en zes luxe kamers ter beschikking, waarvan een aantal met uitzicht op de Waddenzee. 

  Kamers en faciliteiten

  Alle kamers in de accommodatie zijn voorzien van in ieder geval een toilet, douche of bad met daarbij een haardoger, gratis wifi-internet, een kluisje en een zitje. De wat duurdere kamers bieden uiteraard wat extra’s. Het ontbijt in het hotel is een continentaal ontbijt. Een leuk restaurant voor het avondeten en vlakbij het hotel is Plezant, waar veel gerechten worden bereid op een houtskoolgrill. Na afloop van een lekker diner doe je nog even een afzakkertje in het Loodscafé.

  Neem gerust je hond mee naar het Loodshotel hotel, maar informeer het hotel er op voorhand wel even over.

  Ontdek Vlieland

  Bossen, duinen en het strand liggen uiteraard allemaal binnen een straal van een paar honderd meter van het hotel en maken je weekendje weg een verademing. Huur daarom zeker ook je fietsen bij het hotel als je die zelf niet besluit mee te nemen.

  Bij een weekendje Vlieland hoort een bezoekje aan de Noordwester. Zonder twijfel het leukste center van het eiland. Met onder ander een reusachtig skelet van een aangespoelde potvis in 2004 en een indrukwekkende zandverzameling.

  Andere benoemenswaardige bezienswaardigheden op Vlieland zijn de Stichting Museum Tromp’s Huyn, de vuurduin en de vuurtoren van Vlieland. Deze atracties zijn allemaal prima te bereizen vanaf het hotel.

  Faciliteiten Loodshotel Vlieland

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.