Residentie Dicht bij zee

Duinweg Oosterend 26, 8897 HB, Terschelling

Residentie Dicht bij zee aanbiedingen

  Stuur deze pagina naar een vriend of vriendin. Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Residentie Dicht bij zee

  Op Terschelling kom je helemaal tot rust. En al helemaal als je verblijft in Residentie “Dicht bij Zee” in Oosterend, een hotel dat centraal gelegen is op het eiland. Vandaar zijn alle leuke plekjes op Terschelling goed te bereizen.

  Hotelkamers en faciliteiten

  In de kamers van deze residentie ontbreekt het je aan niets. Je beschikt over een volledig ingerichte keuken, (meerdere) badkamers en apart toilet. De meeste kamers bevatten boxspingbedden en hebben een flatscreen tv. Elke accommodatie heeft minstens één terras. In en rondom het appartement beschik je over alle privacy die je nodig hebt.

  In Brasserie de Zeester moet je zijn voor alles op het gebied van eten. Je kunt er ontbijten, dineren en lunchen op aanvraag. Als dit alles nog niet ontspannend genoeg is bezoek je gewoon nog even de massagepraktijk, de Wellness tuin of de op Fins hout gestookte buitensauna.

  Terschelling

  Als middelste van de vijf Waddeneilanden en met maar liefst 11,000 hectare aan oppervlakte is Terschelling na Texel het grootste Waddeneiland. Een belangrijk deel van het eiland bestaat uit natuurgebieden. Maak daar goed gebruik van door lekker te gaan wandelen of fietsen in alle rust. Daarnaast is de natuur ook nog eens zeer variërend in kleur en geur. Je vindt er polderlandschappen, duinen, kwelders en nog meer verschillende bodemsoorten. De Boschplaat is een natuurreservaat aan de oostkant van het eiland. Het heeft een grootte van 10 bij 5 kilometer. Ook de Noordsvaarder is een prachtig natuurreservaat en daardoor een absolute must see.

  Faciliteiten Residentie Dicht bij zee

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.