Residentie Dicht bij zee

Duinweg Oosterend 26, 8897 HB Terschelling

Residentie Dicht bij zee aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Residentie Dicht bij zee

Op Terschelling kom je helemaal tot rust. En al helemaal als je verblijft in Residentie “Dicht bij Zee” in Oosterend, een hotel dat centraal gelegen is op het eiland. Vandaar zijn alle leuke plekjes op Terschelling goed te bereizen.

Hotelkamers en faciliteiten

In de kamers van deze residentie ontbreekt het je aan niets. Je beschikt over een volledig ingerichte keuken, (meerdere) badkamers en apart toilet. De meeste kamers bevatten boxspingbedden en hebben een flatscreen tv. Elke accommodatie heeft minstens één terras. In en rondom het appartement beschik je over alle privacy die je nodig hebt.

In Brasserie de Zeester moet je zijn voor alles op het gebied van eten. Je kunt er ontbijten, dineren en lunchen op aanvraag. Als dit alles nog niet ontspannend genoeg is bezoek je gewoon nog even de massagepraktijk, de Wellness tuin of de op Fins hout gestookte buitensauna.

Terschelling

Als middelste van de vijf Waddeneilanden en met maar liefst 11,000 hectare aan oppervlakte is Terschelling na Texel het grootste Waddeneiland. Een belangrijk deel van het eiland bestaat uit natuurgebieden. Maak daar goed gebruik van door lekker te gaan wandelen of fietsen in alle rust. Daarnaast is de natuur ook nog eens zeer variërend in kleur en geur. Je vindt er polderlandschappen, duinen, kwelders en nog meer verschillende bodemsoorten. De Boschplaat is een natuurreservaat aan de oostkant van het eiland. Het heeft een grootte van 10 bij 5 kilometer. Ook de Noordsvaarder is een prachtig natuurreservaat en daardoor een absolute must see.

Faciliteiten Residentie Dicht bij zee

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Residentie Dicht bij zee

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Residentie Dicht bij zee in Terschelling. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.