Hotelletje de Veerman

Dorpsstraat 173, 8899 AG Vlieland

Hotelletje de Veerman aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotelletje de Veerman

Het knusse Hotelletje de Veerman ligt op een rustige locatie op Vlieland in het oostelijke deel van het eiland. Vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland loop je vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland in vijftien minuten naar het gezellige hotelletje.

Kamers en faciliteiten

Bij Hotelletje de Veerman zijn verschillende typen kamers te huur, verdeeld over zowel studio’s als standaard hotelkamers en familiekamers. In totaal zijn het er 22, die van alle gemakken zijn voorzien.  Alle kamers en studio’s in de accommodatie zijn voorzien van in ieder geval een toilet, badkamer met douche, een flatscreen tv en er is gratis wifi-internet. Als je geluk hebt bezit je over een kamer met mooi uitzicht op de Waddenzee. Het hotel heeft een ontbijtzaal, een ruimte tuin en een gezellige lobby waar een kast vol met boeken staat. Bovendien is er een self-service bar waar je elk moment van gebruik maakt.

Bij het hotel is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Vlieland-Oost

Bossen, duinen en het strand liggen uiteraard allemaal binnen een straal van een paar honderd meter van het hotel en maken je weekendje weg compleet.

Bij een weekendje Vlieland hoort een bezoekje aan de Noordwester. Zonder twijfel het leukste center van het eiland. Met onder ander een reusachtig skelet van een aangespoelde potvis in 2004 en een indrukwekkende zandverzameling.

Een leuke bezienswaardigheid op Vlieland is ook de Stichting Museum Tromp’s Huyn, de vuurduin en de vuurtoren van Vlieland. Deze zijn allemaal prima te bereiken vanaf het hotel. In slechts een paar minuten lopen ben je zowel bij het museum als de vuurtoren als de vuurduin.

Faciliteiten Hotelletje de Veerman

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotelletje de Veerman

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotelletje de Veerman in Vlieland. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.