Hotel Zeezicht

Havenweg 1, 8899 BB Vlieland, Nederland

Hotel Zeezicht aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel Zeezicht

  Hotel Zeezicht Vlieland is een prachtig gelegen hotel ligt aan de havenweg in Oost-Vlieland en vlak bij de aankomsthaven in het dorp. In het hotel bevinden zich zes typen kamers, waarvan een deel een balkon heeft met uitzicht heeft op de Waddenzee.

  Kamers en faciliteiten

  Alle kamers in de accommodatie zijn voorzien van in ieder geval een toilet die gescheiden is van de badkamer, een flatscreen tv en gratis wifi-internet. Het hotel heeft een welnesscenter ter beschikking.

  Uit eten in het hotel kan in een a la carte restaurant met een bourgondisch tintje. Er staat in het restaurant een leestafel in het hotel waar je op je gemak een krantje of boekje leest met een bakje koffie of thee nadat je heerlijk gedineerd hebt.

  Omgeving

  Bossen, duinen en het strand liggen binnen een straal van een paar honderd meter van het hotel en maken je weekendje weg compleet. Huur daarom zeker ook je fietsen bij het hotel als je die zelf niet besluit mee te nemen.

  Bij een weekendje Vlieland hoort een bezoekje aan de Noordwester. Zonder twijfel het leukste center van het eiland. Met onder ander een reusachtig skelet van een aangespoelde potvis in 2004 en een indrukwekkende zandverzameling.

  Een andere leuke bezienswaardigheid is de Stichting Museum Tromp’s Huyn, de vuurduin en de vuurtoren van Vlieland. Deze zijn allemaal prima te bereiken vanaf het hotel. In slechts een paar minuten lopen ben je zowel bij het museum als de vuurtoren als de vuurduin.

  Faciliteiten Hotel Zeezicht

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.