Hotel Zeezicht

Havenweg 1, 8899 BB Vlieland

Hotel Zeezicht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Zeezicht

Hotel Zeezicht Vlieland is een prachtig gelegen hotel ligt aan de havenweg in Oost-Vlieland en vlak bij de aankomsthaven in het dorp. In het hotel bevinden zich zes typen kamers, waarvan een deel een balkon heeft met uitzicht heeft op de Waddenzee.

Kamers en faciliteiten

Alle kamers in de accommodatie zijn voorzien van in ieder geval een toilet die gescheiden is van de badkamer, een flatscreen tv en gratis wifi-internet. Het hotel heeft een welnesscenter ter beschikking.

Uit eten in het hotel kan in een a la carte restaurant met een bourgondisch tintje. Er staat in het restaurant een leestafel in het hotel waar je op je gemak een krantje of boekje leest met een bakje koffie of thee nadat je heerlijk gedineerd hebt.

Omgeving

Bossen, duinen en het strand liggen binnen een straal van een paar honderd meter van het hotel en maken je weekendje weg compleet. Huur daarom zeker ook je fietsen bij het hotel als je die zelf niet besluit mee te nemen.

Bij een weekendje Vlieland hoort een bezoekje aan de Noordwester. Zonder twijfel het leukste center van het eiland. Met onder ander een reusachtig skelet van een aangespoelde potvis in 2004 en een indrukwekkende zandverzameling.

Een andere leuke bezienswaardigheid is de Stichting Museum Tromp’s Huyn, de vuurduin en de vuurtoren van Vlieland. Deze zijn allemaal prima te bereiken vanaf het hotel. In slechts een paar minuten lopen ben je zowel bij het museum als de vuurtoren als de vuurduin.

Faciliteiten Hotel Zeezicht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Zeezicht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Zeezicht in Vlieland. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.