Fletcher Hotel Restaurant De Eese

Duivenslaagte 2, 8346 KH, De Bult

Fletcher Hotel Restaurant De Eese aanbiedingen

  Stuur deze pagina naar een vriend of vriendin. Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Fletcher Hotel Restaurant De Eese

  Op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland vlakbij het prachtige natuurgebied de weerribben ligt het mooie Fletcher Hotel Restaurant De Eese met 56 hotelkamers. Het hotel heeft 4 sterren een sauna, binnenzwembad en tennisbaan!

  Het Fletcher Hotel Restaurant De Eese heeft 56 mooi ingerichte hotelkamers voorzien van verschillende faciliteiten. Alle hotelkamers beschikken over gratis Wifi, kluis, telefoon en tv. Voor een lekker diner kunt u gebruik maken van het restaurant in het hotel, hier heeft u de mogelijkheid voor een lekkere lunch in diner. Voor een lekker borreltje of een hapje kun je terecht in de gezellige Brasserie van het Fletcher Hotel Restaurant De Eese.

  Het Fletcher Hotel Restaurant De Eese biedt de mogelijkheid om als gast van het hotel heerlijk te ontspannen. Zo kunt u ervoor kiezen om heerlijk te zwemmen in het verwarmde en overdekte zwembad. Slaat u liever een balletje op de tennisbaan? Ook dit hoort tot de mogelijkheden van het hotel. Tevens kunt u heerlijk ontspannen en bijkomen in de sauna, u moet er wel rekening mee houden dat u dit vooraf moet reserveren en hier zijn extra kosten aan verbonden.

  De omgeving van het Fletcher Hotel Restaurant De Eese heeft veel mogelijkheden. Veel mensen gaan genieten van de prachtige ongerepte natuur met een wandeling of met de fiets. Ook bestaat er de mogelijkheid om een rondvaart te maken in Giethoorn of misschien om zelf een bootje te huren en de prachtige natuur te bewonderen vanaf het water. Al met al is er in de omgeving genoeg te doen, bekijkt u onze verschillende hotel aanbiedingen voor Fletcher Hotel de Eese.

   

  Faciliteiten Fletcher Hotel Restaurant De Eese

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.