Fletcher Hotel Restaurant De Eese

Duivenslaagte 2, 8346 KH De Bult

Fletcher Hotel Restaurant De Eese aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Fletcher Hotel Restaurant De Eese

Op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland vlakbij het prachtige natuurgebied de weerribben ligt het mooie Fletcher Hotel Restaurant De Eese met 56 hotelkamers. Het hotel heeft 4 sterren een sauna, binnenzwembad en tennisbaan!

Het Fletcher Hotel Restaurant De Eese heeft 56 mooi ingerichte hotelkamers voorzien van verschillende faciliteiten. Alle hotelkamers beschikken over gratis Wifi, kluis, telefoon en tv. Voor een lekker diner kunt u gebruik maken van het restaurant in het hotel, hier heeft u de mogelijkheid voor een lekkere lunch in diner. Voor een lekker borreltje of een hapje kun je terecht in de gezellige Brasserie van het Fletcher Hotel Restaurant De Eese.

Het Fletcher Hotel Restaurant De Eese biedt de mogelijkheid om als gast van het hotel heerlijk te ontspannen. Zo kunt u ervoor kiezen om heerlijk te zwemmen in het verwarmde en overdekte zwembad. Slaat u liever een balletje op de tennisbaan? Ook dit hoort tot de mogelijkheden van het hotel. Tevens kunt u heerlijk ontspannen en bijkomen in de sauna, u moet er wel rekening mee houden dat u dit vooraf moet reserveren en hier zijn extra kosten aan verbonden.

De omgeving van het Fletcher Hotel Restaurant De Eese heeft veel mogelijkheden. Veel mensen gaan genieten van de prachtige ongerepte natuur met een wandeling of met de fiets. Ook bestaat er de mogelijkheid om een rondvaart te maken in Giethoorn of misschien om zelf een bootje te huren en de prachtige natuur te bewonderen vanaf het water. Al met al is er in de omgeving genoeg te doen, bekijkt u onze verschillende hotel aanbiedingen voor Fletcher Hotel de Eese.

 

Faciliteiten Fletcher Hotel Restaurant De Eese

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Fletcher Hotel Restaurant De Eese

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Fletcher Hotel Restaurant De Eese in De Bult. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.