Bed and Breakfast Erve de Bosch

Grootholdsweg 3, 7497 MS Bentelo

Bed and Breakfast Erve de Bosch aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bed and Breakfast Erve de Bosch

In het plaatsje Bentelo in Overijssel, niet ver van Enschede ligt het Bed and Breakfast Erve de Bosch. Een gezellige oude boerderij met een terras en een grote tuin in een volop groene omgeving.

Kamers en faciliteiten

Een heerlijk bed, een eigen ruime badkamer met toilet en uitzicht over de weilanden en de houtwallen. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van uw kamer. Bij aankomst ligt er een handdoekenpakketje voor je klaar.
In de gemeenschappelijke kamer ‘De Delle’ staat een prima uitgebreid ontbijt voor je klaar. En wanneer je niet zonder tv kan, kun je lekker op je gemak zappen in de woonkamer met daarbij gratis koffie en tv en een knus open haardje.
Maak ook goed gebruik van de magnetron voor als je een keer wat wilt opwarmen uit de supermarkt bijvoorbeeld. Dan is er ook nog een goed gevulde koelkast die je mag gebruiken tegen een lage vergoeding.

Omgeving

In de directe omgeving van de gemeente of van Twente ligt landgoed Twickel, waar je heerlijk wandelt en fietst. Verder is deze streek bekend van een aantal kastelen, zoals het kasteel Twickel bij Delden en kastelen rondom het kunststadje Diepenheim. De gezellige winkelstad Enschede ligt op ruim twintig minuten rijden.
Andere leuke activiteiten in de directe omgeving? Wat dacht je van een bezoek aan de Streekmarkt Twente Delden of een bezoek aan de Grote of oude Blasiuskerk.

Faciliteiten Bed and Breakfast Erve de Bosch

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bed and Breakfast Erve de Bosch

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bed and Breakfast Erve de Bosch in Bentelo. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.