De Hoestinkhof

Stationsweg 22 a, 7475 NN Markelo

De Hoestinkhof aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over De Hoestinkhof

Nabij het dorpje Markelo is Hotel De Hoestinkhof te vinden. Dit hotel is gelegen in de landelijke gebieden rondom dit kleine doch gezellige plaatsje. Het plaatsje is gelegen in Overijssel; korte afstand zijn steden zoals Deventer, Hengelo en Enschede te vinden. Rondom Hotel De Hoestinkhof is echter ook meer dan genoeg te zien en te beleven. In de gehele regio kunnen prachtige fiets- en wandeltochten gemaakt worden, waarbij je je oprecht in het buitenland waant.

Kamers van Hotel De Hoestinkhof

Hotel De Hoestinkhof is eigenlijk een Bed & Breakfast, pension en hotel in één. In het karakteristieke en fraaie gebouw zijn 3 kamers te vinden. Deze kamers zijn in 2017 opgeleverd en zijn van alle gemakken voorzien. In de kamers geniet je van de rust van de gehele omgeving en van een gezellige sfeer. De kamers hebben een tv, een inloopdouche, een toilet, comfortabele bedden van 2,10 meter lang, een Quooker kraan, een espressomachine en een kluis. Eigenlijk kom je helemaal niks tekort in dit hotel.

Ben je met een groter gezelschap? Dan kan je ook verblijven in het achterhuis van de voormalige boerderij. Dit achterhuis biedt plaats aan maximaal 20 personen en is eveneens van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten van Hotel De Hoestinkhof

Elke ochtend kan je in het theehuis van dit hotel aanschuiven voor een heerlijk ontbijtje. Indien gewenst kan dit ontbijt ook op je kamer geleverd worden. In de omgeving zijn meerdere leuke eettentjes te vinden en meerdere onwijs leuke dorpjes. Bovendien bevindt zich vlakbij Hotel De Hoestinkhof een gezellig zwembad.
De geweldige ligging zorgt ervoor dat dit hotel een prima uitvalsbasis is voor het verkennen van de omgeving. Deze omgeving staat ook wel te boek als het Hof van Twente en is onwijs fraai te noemen. Vanaf het hotel kan je meerdere wandel- en fietstochten volgen.

Faciliteiten De Hoestinkhof

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van De Hoestinkhof

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het De Hoestinkhof in Markelo. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.