Erve Höwerboer

Oldenzaalsestraat 40, 7631 CV Ootmarsum

Erve Höwerboer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Erve Höwerboer

Wel eens een overnachting gekend op een Saksische boerderij? Het kan bij Het Bed and Breakfast Erve Höwerboer in Ootmarsum. Eens een keer wat anders dan de standaard hotelervaring. Laat je verassen op dit prachtige erf, waar alle oorspronkelijke kamers zijn omgebouwd tot prachtige accommodaties, zodat de hotelervaring er toch zeker is.

Kamers en faciliteiten op het erf

De kamers zijn ruim opgezet. Ze hebben een eigen badkamer met douche en toilet, genoeg handdoeken, een LCD tv,  er is gratis wifi-internet en een gratis koffie-en thee setje. In “De Deel” wordt het ontbijt uitgeserveerd en daar bevindt zich ook een barretje. Vroeger graasde in dit gedeelte van de accommodatie het vee.

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan op het erf.

Ootmarsum en Omgeving

Ootmarsum ligt helemaal achterin het Oosterlijk deel van Overijssel vlak bij de Duitse grens in de buurt van Nordhorn. Het is een rustig gebied waar je in alle gemak kunt genieten van het Middeleeuwse stadje. Ook is het een ontmoetingsplaats voor kunstenaars. In de omgeving bevinden zich een aantal musea en ateliers zoals het Museum Ton Schulten, Glasatelier Frans Houben, Glasatelier Annemieke Punt en het Openluchtmuseum Ootmarsum is ook zeker een aanrader. Op de website van het hotel vind je nog een hele reeks aan lokale activiteiten en meer informatie over de geschiedenis van de boerderij.

Faciliteiten Erve Höwerboer

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Erve Höwerboer

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Erve Höwerboer in Ootmarsum. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.