Nedersaksen

Hotels met aanbiedingen in Nedersaksen Duitsland

In Duitsland vind je meerdere deelstaten die het bezoeken meer dan waard zijn. Dat geldt onder meer voor de deelstaat Beieren, maar ook voor de deelstaat Nedersaksen. Deze deelstaat ligt in het noordwesten van Duitsland en is daardoor prima aan te reizen vanuit Nederland. Sterker nog; vanuit Nederland is het één van de deelstaten waar je het minst ver voor hoeft te rijden. Mede vanwege de ligging kan deze deelstaat jaarlijks op de nodige Nederlandse toeristen rekenen!

Bezienswaardigheden in Nedersaksen

Met een totaal oppervlakte van ruim 47.600 vierkante meter is het één van de grootste deelstaten van Duitsland. Bovendien is het één van de deelstaten met de meeste inwoners van Duitsland; bijna 8 miljoen. In deze deelstaat vind je echter niet alleen maar steden terug, maar ook prachtige natuurgebieden. Als je een bezoekje aan Nedersaksen gaat brengen, zijn in ieder geval de volgende bezienswaardigheden de moeite waard:

  • Hannover: deze prachtige stad kent prachtige stadstuinen, historische gebouwen én een gezellig centrum. Absoluut de moeite waard.
  • Lüneburg: wil je heel wat jaren terug in de tijd geworpen worden? Dan is een bezoek aan de middeleeuwste stad Lüneburg absoluut aan te raden.
  • Wolfenbüttel: de stad Wolfenbüttel is bekend geworden vanwege het drankje ‘Jägermeister’. In deze gezellige stad vind je dan ook veel verwijzingen naar dit unieke drankje.

Welk hotel in Nedersaksen kies jij?

Zou je graag een leuke tijd in deze deelstaat door willen brengen? Gezien de prachtige ligging en de geweldige steden is dat absoluut mogelijk. Het enige wat nog ontbreekt, is een geschikt hotel. Daarvoor ben je gelukkig bij Hotelaanbiedingen.com aan het juiste adres. Via onze website vind je razendsnel het gewenste hotel in Nedersaksen; fijne vakantie alvast!