Sonnenhotel Wolfshof

Kreuzallee 22-26, 38685 Langelsheim

Sonnenhotel Wolfshof aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Sonnenhotel Wolfshof

Het Sonnenhotel Wolfshof vinden we terug in het plaatsje Wolfshagen. Ze biedt haar gasten een formidabele omgeving om in tot rust te komen. De kamers die je aantreft in dit hotel zijn dan ook niet alleen comfortabel ingericht, daarnaast zijn ze ook ongelofelijk rustig. Niet voor niets werd het Sonnenhotel Wolfshof bekroond met een mooie 3 sterren. Zou jij ook graag willen verblijven in Wolfshagen in een hotel die je alles biedt waar je tijdens je vakantie ook maar nood aan kan hebben? Maak dan zeker even kennis met deze accommodatie!

Faciliteiten en kamers van het Sonnenhotel Wolfshof

De bekroning met drie sterren die het Sonnenhotel Wolfshof heeft ontvangen is voor een groot deel reeds terug te zien in de verschillende kamers die deel uitmaken van het hotel. Op vlak van kamers worden er behoorlijk wat verschillende mogelijkheden aangeboden. Zo maken we bijvoorbeeld een onderscheid tussen de een- en de tweepersoonskamers. Van deze laatste zijn er verschillende varianten beschikbaar. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kamer met of zonder uitzicht op de omgeving. Wil je graag met het hele gezin in dezelfde kamer verblijven? Dan kan je kiezen voor één van de familiekamers die worden aangeboden. Andere kamers die tot de mogelijkheden behoren zijn een heuse studio en een extra luxueuze suite.

Tijdens je verblijf in het Sonnenhotel Wolfshof hotel kan je als gast eveneens gebruikmaken van de recreatieve voorzieningen die er worden aangeboden. Zo is er onder meer een tafeltennistafel in het hotel terug te vinden. Eveneens interessant om te weten is dat je als gast ook even de batterijen helemaal kan laten opladen in het spacentrum van het hotel. Je treft hier niet alleen een zwembad aan, maar ook een sauna en een schoonheidssalon.

Een rustgevende omgeving om in te vertoeven

Het merendeel van de mensen die er voor kiezen om een verblijf te boeken in het Sonnenhotel Wolfshof doen dat omwille van de rust die er heerst. Dat geldt niet alleen voor de accommodatie op zich, maar ook voor diens omgeving. Deze nodigt je dan ook uit om in alle rust mooie wandelingen in de natuur te gaan maken. Tijdens de dag een verkwikkende wandeling maken om daarna even extra te ontspannen in de spa van het hotel? Dat lijkt ons helemaal geen slecht idee te zijn!

Faciliteiten Sonnenhotel Wolfshof

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Sonnenhotel Wolfshof

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Sonnenhotel Wolfshof in Langelsheim. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.