Hotel Im Tannengrund

Am Borbergsbach 80, 38685 Langelsheim

Hotel Im Tannengrund aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Im Tannengrund

Wil je van een ontspannende en leuke vakantie genieten in het land van onze oosterburen? Wens je daarvoor niet al te lang te rijden? Op ongeveer 300 kilometer afstand van de grens vind je het dorpje Langelsheim terug. Dit dorpje is gelegen in de deelstaat Nedersaksen en herbergt het Hotel Im Tannengrund. Een hotel met een geweldige ligging, keurige kamers en meerdere interessante faciliteiten. Dit hotel vormt al met al een prima uitvalsbasis tijdens een vakantie of weekendje weg in Duitsland!

Faciliteiten van Hotel Im Tannengrund

Zodra je bij dit hotel aankomt, word je direct vriendelijk welkom geheten door de medewerkers van het hotel. Vervolgens krijg je de sleutel van de keurige hotelkamer en kan het genieten gaan beginnen. Mocht je direct volledig tot rust willen komen, is een bezoek aan het wellnesscentrum van het hotel aan te raden. In het wellness centrum vind je onder meer een sauna en een binnenzwembad. Verder heeft het hotel een eigen restaurant, voor zowel het diner en de lunch. Nadat je van een lekkere maaltijd genoten hebt, kan je nog een drankje in de bar van het hotel doen. Ondertussen maak je gratis gebruik van de Wifi en is het parkeren van de auto voor het hotel ook volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Zodra je vanuit dit hotel naar buiten stapt, bevind je je direct in een bosrijke omgeving. Het Hotel Im Tannengrund is namelijk gelegen in het natuurgebied de Harz; dit is zonder twijfel één van de mooiste natuurgebieden van Duitsland. In dit natuurgebied kan je leuke fiets- en wandeltochten maken, maar je kunt ook één van de vele leuke dorpjes gaan bezoeken. Al met al heeft de directe omgeving van dit hotel behoorlijk veel te bieden.

Faciliteiten Hotel Im Tannengrund

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Im Tannengrund

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Im Tannengrund in Langelsheim. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.