Vienna House Easy Osnabrück

Neuer Graben 39, 49074 Osnabrück

Vienna House Easy Osnabrück aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Vienna House Easy Osnabrück

Niet ver van het centrum van de stad Osnabrück ligt het Vienna House Easy Osnabrück. Een moderne accommodatie, vlak nabij bekende Oostenrijkse cultuurplekjes.

Kamers en faciliteiten3
De 108 kamers en appartementen staan bekend om hun goede isolatie, dus je mag uitgaan van een goede nachtrust. Er is standaard airco aanwezig in elke kamer. De wanden zijn omgeven met schilderijen van klassieke auto’s en erg smaakvol ingericht qua kleurindeling. Osnabrück heeft namelijk een belangrijke bijdrage geleverd aan de geschiedenis van de auto-industrie. In het hotel tref je natuurlijk een restaurant, een bar en ook een terras. Gratis wifi-internet behoort tot de mogelijkheden en er zijn fitnessfaciliteiten in het hotel. Tegen een toeslag maak je gebruik van de sauna. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage.


Omgeving

Niet ver van de locatie, op zo’n 200 meter ligt de universiteit van Osnabruck. En een paar passen verder kom je uit bij het Felix-Nussbaum-Haus (geheel gewijd aan de Duitse kunstschilder Felix Nussbaum) en het Theater Osnabrück. Aan Oostenrijkse cultuur geen gebrek dus in de directe omgeving van het hotel. Verder ligt de Stadtgarten en de Osnabrück Halle vlakbij.

Faciliteiten Vienna House Easy Osnabrück

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Vienna House Easy Osnabrück

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Vienna House Easy Osnabrück in Osnabrück. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.