dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim

Ochtruper Str. 38, 48455 Bad Bentheim

dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim

De Duitse stad Bad Bentheim ligt nét over de grens en is daarmee een geliefd oord voor veel Nederlanders. Rondom deze plaats vind je bovendien allerlei natuurgebieden en interessante dorpjes en steden terug. Tijdens een bezoek aan deze stad en regio is een verblijf in het dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim aangenaam te noemen. Het hotel ziet er vanaf de buitenkant gezellig uit en is echt gelegen in het centrum van Bad Bentheim. De recent gerenoveerde 16 hotelkamers zien er bovendien ook keurig én gezellig uit.

Faciliteiten van dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim


De stad Bad Bentheim staat onder meer te boek als een waar ‘kuuroord’. Een plaats waar je heerlijk tot rust kunt komen en waar je kunt genieten van het goede leven. Daar is absoluut ook sprake van in het hotel dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim. In het hotel vind je onder meer een bar, een bistro, een zonneterras en een hoogwaardige restaurant. In dit restaurant kan je heerlijk dineren, ontbijten én lunchen. Het parken van de auto doe je voor de deur, terwijl je ook in het gehele hotel gebruik kunt maken van de gratis Wifi verbinding.


Dankzij een samenwerking met het Bad Benthem Mineral Therme kan je ook genieten van een korting tijdens een bezoek aan dit wellnesscentrum. Eén van de redenen waarom dit plaatsje bekend staat als een kuuroord!

Omgeving van het hotel

In de omgeving van het hotel vind je niet alleen een prachtig kasteel terug, maar ook verschillende geweldige natuurgebieden. Mocht je iets verder willen reizen, is ook een bezoek aan Nordhorn aan te raden; hier vind je een groot winkelcentrum terug waar je heerlijk kunt shoppen. Onder aan de streep kan een bezoek aan de burcht van Bad Bentheim uiteraard niet ontbreken; dat is toch wel de toeristische trekpleister van deze leuke Duitse stad!

Faciliteiten dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim in Bad Bentheim. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.