dS Hotel Gronau

Amtsvennweg 58, 48599 Gronau

dS Hotel Gronau aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over dS Hotel Gronau

Op slechts enkele meters van de grens is de Duitse plaats Gronau te vinden. Vanaf het centrum van Enschede sta je bijvoorbeeld binnen 8 kilometer in deze interessante stad. Mocht je een bezoek aan Gronau willen brengen, is een verblijf in het dS Hotel Gronau één van de mogelijkheden. Dit hotel ademt een en al sfeer uit, is kleinschalig opgezet en heeft een geweldige ligging. Vanuit dit hotel kan je namelijk zowel de Nederlandse- als de Duitse (natuur)gebieden te voet of per fiets verkennen.

Faciliteiten van dS Hotel Gronau

De omgeving van dit hotel is uitermate interessant te noemen, maar dat geldt ook voor de faciliteiten ín het hotel. Zo geniet je in dit hotel van een heerlijk ontbijtbuffet, van een geweldig diner, van een leuke kegelbaan en van een prachtig terras. Vanaf dit terras heb je een indrukwekkend uitzicht over de natuurgebieden rondom de stad Gronau. Mocht je een sportieveling zijn, kan je ook een balletje slaan op de tennisbaan van dit hotel.

Nadat je ’s avonds heerlijk gedineerd hebt, kan je nog een drankje nemen in de bar. Ook kan je jouw auto gratis parkeren; voor de fietsen en de motoren heeft het hotel zelfs een overdekte stalling. Bij het hotel kan je overigens ook fietsen huren.

Omgeving van het hotel

Wil je na een heerlijke nacht slapen in het dS Hotel Gronau de omgeving gaan verkennen? Dan kan je tussen meerdere bezienswaardigheden kiezen; een bezoek aan de stad Gronau, een bezoek brengen aan één van de musea in de omgeving, het bezoeken van één van de vele evenementen in de regio of het aanschouwen van prachtige natuurgebieden. De omgeving rondom Gronau is uitermate geschikt voor het maken van leuke fiets- en wandeltochtjes.

Faciliteiten dS Hotel Gronau

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van dS Hotel Gronau

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het dS Hotel Gronau in Gronau. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.