Harmonie Hotel Rust

Am Brande 5, 38700 Braunlage

Harmonie Hotel Rust aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Harmonie Hotel Rust

Wil je een bezoek brengen aan de Harz? Dit is één van de fraaiste gebieden van Duitsland; dit is onder meer te danken aan de hoogteverschillen, aan de aanwezigheid van veel bossen én aan de aanwezigheid van verschillende wintersportmogelijkheden. Voor veel wintersportliefhebbers is de Harz daarom een geliefd gebied, maar dat geldt ook voor beoefenaars van buitensporten óf van liefhebbers van de natuur. Al met al heeft de Harz voldoende te bieden, zeker als je verblijft in het Harmonie Hotel Rust. Zoals de naam al doet vermoeden, kom je in dit hotel volledig tot rust!

Faciliteiten van Harmonie Hotel Rust

Het Harmonie Hotel Rust heeft een 4-sterren beoordeling en dat is aan de facilitieten duidelijk te zien. Zo kan je gebruik maken van het binnenzwembad, kan je genieten van de jacuzzi, kan je genieten van de sauna en kan je ook tijd doorbrengen in de tuin van het hotel. In de tuin van het hotel vind je onder meer een ligweide en een gezellig dakterras. Vanaf dit dakterras heb je bovendien een fabuleus uitzicht over de bosrijke omgeving. In het hotel geniet je verder van een heerlijk restaurant, van een gevarieerd ontbijtbuffet én van gratis Wifi. Ook het parkeren van de auto voor de deur van het hotel is volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Op slechts 500 meter afstand van Harmonie Hotel Rust is het dorpje Braunlage te vinden. Dit pittoreske dorpje is leuk om eens door heen te lopen. Dat geldt óók voor het nabijgelegen dorpje St. Andreasberg. Verder vind je in de omgeving leuke fiets- en wandeltochten terug én prachtige natuurgebieden. Het is niet voor niets dat de Harz zo populair is onder veel toeristen; dit gebied is werkelijk waar subliem te noemen. Zowel in de winter als in de zomer is het heerlijk vertoeven in de omgeving van het hotel!

Faciliteiten Harmonie Hotel Rust

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Harmonie Hotel Rust

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Harmonie Hotel Rust in Braunlage. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.