House of Java

Sint-Jobstraat 244, 3550 Heusden

House of Java aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over House of Java

In de Belgische plaats Heusden Zolder is een unieke en prachtige bed and breakfast te vinden. Deze bed and breakfast heeft de ietwat mystieke en mysterieuze naam House Of Java gekregen. In deze bed and breakfast kan je niet alleen overnachten, maar je kunt hier ook van een heerlijke wellness centrum genieten. dat is eigenlijk één van de hoofdredenen waarom deze bed and breakfast in de laatste jaren vrij populair geworden is.

Kamers en faciliteiten

Is deze bed and breakfast groot te noemen? Nee, dat bewijst direct het aantal kamers dat je in deze bed and breakfast terug kunt vinden. In deze gehele bed and breakfast vind je namelijk slechts 2 kamers terug. Deze kamers zijn echter wel onwijs ruim en zijn op een bijzondere manier ingericht. Eén kamer is volledig in de Javaanse stijl ingericht, terwijl de andere kamer in de Balinese stijl ingericht is. In deze twee kamers geniet je in ieder geval van comfortabele bedden, van een televisie, van een minibar en van een privé badkamer. Al met al is het dus heerlijk vertoeven in deze ruime en uniek ingerichte kamers.

Omgeving van House of Java

Heb je heerlijk geslapen in de uniek ingerichte kamer? Dan kan je direct naar de ontbijtkamer; hier vind je een gezond en gevarieerd ontbijt. Nadat je ontbeten hebt, kan je vanaf het hotel direct prachtige fiets- of wandelroutes maken. De natuurgebieden rondom Heusden Zolder zijn namelijk uniek en fraai te noemen.

Het hoogtepunt van deze bed and breakfast is ongetwijfeld het wellness centrum. In dit centrum kan je genieten van meerdere massages, van een privé sauna en van volledige rust. Bij het boeken van een kamer kan je ervoor kiezen om direct een wellness arrangement erbij te boeken!

Faciliteiten House of Java

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van House of Java

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het House of Java in Heusden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.