Limburg (BE)

Ontdek onze verzameling goede deals!

Als je van een heerlijke vakantie wilt genieten, hoef je niet altijd super ver te reizen. Je kunt bijvoorbeeld ook naar het land van onze zuiderburen gaan, waarbij je kunt kiezen tussen allerlei prachtige gebieden. Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar een prachtige, bosrijke en serene omgeving? Dan kom je al snel uit bij Belgisch Limburg; dit gebied ligt dicht bij de Nederlandse grens en heeft onwijs veel te bieden. Zo kan je prachtige fietsroutes in Belgisch Limburg maken, kan je verschillende uitstapjes in dit gebied maken en geniet je bovenal van de prachtige en rustige omgeving.

Bezienswaardigheden in Belgisch Limburg

Als je bij Eindhoven de grens oversteekt, kom je al direct in het gebied Belgisch Limburg terecht. In dit gebied vind je prachtige steden, pittoreske dorpjes, indrukwekkende landschappen en bovenal heel veel gezelligheid. Om jouw bezoek aan dit gebied zo leuk mogelijk te maken, hebben wij de drie leukste bezienswaardigheden voor jou verzameld:

  • Hasselt: de hoofdstad van Belgisch Limburg is Hasselt en is het bezoeken meer dan waard. De stad is prachtig en gezellig te noemen, terwijl er rondom deze stad ook prachtige landschappen te vinden zijn.
  • Haspengouw: wil je een mooie wandeltocht, fietstocht of autorit maken? Dan is het gebied Haspengouw absoluut de moeite waard. Hier vind je allerlei heuvels vol met prachtige bloesems (met name in het voorjaar!)
  • Voerstreek: in dit gebied heb je net het idee alsof je in Frankrijk loopt. Prachtige heuvels, een authentiek gevoel en prachtige wandel- en fietsroutes voeren hier de boventoon.

Welk hotel in Belgisch Limburg kies jij?

De regio Belgisch Limburg is met een oppervlakte van ruim 2400 vierkante meter behoorlijk groot te noemen. Doordat de regio zo uitgestrekt is, heb je ook de keus uit meerdere leuke hotels. Via Hotelaanbiedingen.com kan je al deze hotels vergelijken, de beste prijzen uitzoeken en uiteindelijk de juiste keuze maken. Door voor het juiste hotel te kiezen, weet je nog meer te genieten van jouw verblijf in wellicht het mooiste gebied van België!