Holiday Inn Hasselt

Kattegatstraat 1, 3500 Hasselt

Holiday Inn Hasselt aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Holiday Inn Hasselt

Het Holiday Inn Hasselt is een uitnodigend hotel welke zich bevindt aan de rand van de stad Hasselt. Het hotel bevindt zich op zo’n 350 meter afstand van de winkels die deel uitmaken van de bekende Demerstraat. Wie verblijft in deze accommodatie kan niet alleen rekenen op prachtige ingerichte kamers, daarnaast is er ook gratis WiFi voor handen en krijg je als gast toegang tot het prachtige, ontspannende gezondheids- en recreatiecentrum. Opvallend is ook dat het Holiday Inn Hasselt kinderen gratis laat dineren in het restaurant. Hiermee zal de aandacht van heel wat gezinnen natuurlijk meteen getrokken zijn!

Faciliteiten en kamers van het Holiday Inn Hasselt

Alle kamers die deel uitmaken van het Holiday Inn Hasselt hotel zijn voorzien van airco en hebben een koelkast. Voor alle kamers die deel uitmaken van dit hotel geldt uiteraard ook dat ze zijn voorzien van een privé badkamer. Deze privé badkamer kan uitgerust zijn met een bad of douche en heeft altijd een toilet. Uiteraard zijn er ook steeds gratis toiletartikelen voor handen. De aanwezige brasserie ‘De Boulevard’ biedt gasten die er komen genieten een riant ontbijtbuffet aan. Bovendien kan je hier ook een keuze maken uit een groot à-la-cartemenu waar heel wat typisch Belgische gerechten op zijn terug te vinden.

Ontdek de omgeving

Dit hotel is er één die zich duidelijk niet alleen maar richt op volwassenen en tevens ook over een hart voor kinderen beschikt. Dat blijkt onder meer uit de aanwezigheid van een aangepast kindermenu. Dit menu staat er om bekend niet alleen lekker, maar tegelijkertijd ook nog eens aardig gezond te zijn. Voor de ouders staat er een culinair menu op de kaart. Tot slot kunnen gasten die verblijven in dit hotel ook genieten van de aanwezigheid van een verwarmd binnenzwembad en een uitnodigende sauna. Alle gasten kunnen gratis gebruikmaken van deze faciliteiten.

Faciliteiten Holiday Inn Hasselt

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Holiday Inn Hasselt

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Holiday Inn Hasselt in Hasselt. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.