Martin’s Klooster

Onze-Lieve-Vrouwstraat 18, 3020 Leuven

Martin’s Klooster aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Martin’s Klooster

Heb je altijd al in een oud klooster willen overnachten? Dan is een verblijf in het viersterren hotel Martin’s Klooster in de Belgische stad Leuven. Dit hotel is gevestigd in een klooster uit de 16e eeuw en ligt eigenlijk precies in het midden van het centrum van Leuven. In deze leuke en historische stad kan je van een heerlijk weekendje/nachtje weg genieten, aangezien de stad onwijs veel te bieden heeft.

Accommodaties van Martin’s Klooster

Van de buitenkant ziet het klooster/hotel er prachtig uit, maar dat geldt ook voor de binnenkant. Onder meer alle kamers zijn op een zeer luxueuze manier ingericht, waarbij je ook nog de keus hebt uit vier verschillende soorten kamers. Je kunt kiezen tussen een Cosy, Cosy Plus, Charming en Exceptional kamer. In elke kamer vind je een keurige badkamer, comfortabele bedden en een leuk zitje terug. In de Charming kamer is ook nog een bubbelbad te vinden en in de Exceptional kamer ben je ongetwijfeld direct verbluft over de inrichting van deze kamer. Al met al kom je niks tekort in dit hotel, ongeacht voor welk soort kamer je kiest.

Faciliteiten van Martin’s Klooster

Zodra je één stap buiten de deur van het hotel zet, sta je eigenlijk al in het centrum van Leuven. In dit centrum vind je meerdere musea, leuke restaurantjes, gezellige terrasjes en historische gebouwen. De dag start je bovendien goed met een heerlijk ontbijtbuffet.


Verder biedt het hotel gratis Wifi aan, is er (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar en kan je altijd vragen stellen bij de receptie die 24/7 geopend is. Als je de dag op een leuke manier af wilt sluiten, is een diner in één van de restaurants in Leuven zeker aan te raden.

Faciliteiten Martin’s Klooster

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Martin’s Klooster

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Martin’s Klooster in Leuven. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.