Hotel The Kings Head Inn

Teuven-Dorp 66, 3793 Teuven

Hotel The Kings Head Inn aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel The Kings Head Inn

Sfeer en gezelligheid, dat is precies wat je kan verwachten wanneer je verblijft in het Hotel The Kings Head Inn. Dit hotel beschikt dan ook over een heuse herberg-stijl en beschikt over heel wat gezellige kamers. Alle gasten die verblijven in het Hotel The Kings Head Inn kunnen rekenen op gratis Wi-Fi en prima ingerichte kamers. In de omgeving van het hotel valt bovendien heel wat te beleven. Het Hotel The Kings Head Inn bevindt zich ook op amper 1,8 kilometer afstand van de grens met Nederland.

Faciliteiten en kamers van het Hotel The Kings Head Inn

De kamers welke deel uitmaken van het Hotel The Kings Head Inn beschikken allen over een klassieke inrichting. Alle kamers zijn evenwel voorzien van een private badkamer met een douche en een haardroger. Daarnaast spreekt het voor zich dat er op elke kamer een televisie aanwezig is. De kamers die deel uitmaken van het Hotel The Kings Head Inn beschikken bovendien nagenoeg allemaal over een groot kingsize bed.

Elke ochtend kan je als gast van dit hotel genieten van een uitgebreid ontbijt bestaande uit zowel koude als warme gerechten. Het restaurant van het hotel genaamd ‘Emalys’ serveert een ruim aanbod aan gerechten die zijn gebaseerd op de Franse, Belgische en Portugese keuken. Alle gerechten worden steevast bereid met seizoensgebonden ingrediënten die bovendien ook steeds afkomstig zijn uit de eigen streek.

Op ontdekking in de veelzijdige omgeving

Niet alleen de gezellige sfeer die het Hotel The Kings Head Inn uitstraalt is een sterke troef. Dat geldt zeker ook voor de omgeving waarin ze is gelegen. Het Hotel The Kings Head Inn bevindt zich op een afstand van slechts 1,8 kilometer van de grens met Nederland. Het omliggende gebied staat er overigens om bekend zich uitstekend te lenen om in te wandelen en te fietsen. Dat is echter niet alles.

Ook een uitstapje naar andere steden in de omgeving is vanuit het Hotel The Kings Head Inn zonder probleem mogelijk. Steden zoals Maastricht, Aken, Luik en Valkenburg liggen bijvoorbeeld allemaal op slechts 25 minuten rijden afstand. Bovendien is het Hotel The Kings Head Inn een geliefkoosde verblijfplaats voor fervente golfers. In de directe omgeving van het hotel zijn dan ook tal van verschillende golfbanen terug te vinden.

Faciliteiten Hotel The Kings Head Inn

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel The Kings Head Inn

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel The Kings Head Inn in Teuven. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.