De Verborgen Parel

Hoenshovenstraat 5, 3840 Hoepertingen

De Verborgen Parel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over De Verborgen Parel

Het is niet voor niets dat het hotel De Verborgen Parel in Borgloon in 2017 geselecteerd is voor de Michelin Gids. Dit hotel, of beter gezegd de Bed and Breakfast, heeft onwijs veel te bieden. Bovendien is de ligging subliem te noemen; in de nabije omgeving vind je meerdere fraaie natuurgebieden terug. Mocht je meer een stadsmens zijn, kan je een bezoekje brengen aan onder meer Leuven, Sint Truiden, Hasselt en/of Luik; het hotel ligt eigenlijk precies tussen deze steden in.

Accommodaties van De Verborgen Parel

Het Hotel De Verborgen Parel weet de voorzieningen behorende bij een 4 sterrenhotel perfect te combineren met de gastvrijheid van een Bed and Breakfast. Dit is ook duidelijk terug te zien in de kamers; alle kamers zijn in een luxueuze doch toegankelijke sfeer ingericht. Je geniet in alle kamers sowieso van een boxspring, van een luxueuze whirlpool, van een Senseo apparaat, van een televisie en van een koelkast.

Het hotel telt slechts enkele kamers, waardoor je oprecht kunt genieten van de huiselijke sfeer. Deze huiselijke sfeer tref je niet alleen in de hotelkamer aan, maar ook in de andere verblijven van het hotel. Al met al valt de Verborgen Parel het beste te omschrijven als een luxueus hotel waarbij een vergelijk met een bed and breakfast voor de hand liggend is.

Faciliteiten van De Verborgen Parel

Indien je een kamer bij Hotel De Verborgen Parel boekt, zit het ontbijtbuffet in de prijs inbegrepen. Je begint de dag dus altijd op een uiterst smakelijke manier. Verder kan je via het hotel fietsen huren, kan je via het hotel een privé sauna boeken en kan je overal in het hotel gebruik maken van de gratis Wifi verbinding. Door de landelijke ligging is er ook voldoende (gratis) parkeergelegenheid rondom het hotel te vinden.

Faciliteiten De Verborgen Parel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van De Verborgen Parel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het De Verborgen Parel in Hoepertingen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.