Martin’s Rentmeesterij

Kasteelstraat 2, 3740 Bilzen

Martin’s Rentmeesterij aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Martin’s Rentmeesterij

Het prachtige landgoed met adembenemende gebouwen van betekenis is samen met de mooie natuur een plek die jaarlijks vele toeristen trekken. De plaats Bilzen ligt in het Belgische Limburg die ruim 32.000 inwoners heeft en waar je volop kunt winkelen. Als je de plaats Bilzen wilt ontdekken kun je dit het beste op twee wielen doen.

Faciliteiten van Hotel Martin’s Rentmeesterij

Bij het Martin’s Rentmeesterij hotel kun je gratis parkeren voor het prachtige gebouw. Het hotel is van veel gemakken voorzien waar je als gast gebruik van kunt maken. Waaronder het gratis wifi netwerk, restaurant en zwembad van het hotel. De kamers zijn werkelijk prachtig ingericht waarbij aan een televisie, ruime badkamer, bureau om aan te werken en een heerlijk bed is gedacht. In de badkamer zijn grote spiegels en een kleine spiegel voor het scheren of opmaken te vinden.

In het restaurant kun je op verschillende momenten terecht. Waaronder voor het ontbijt, de lunch of een heerlijk diner. Je moet hiervoor wel reserveren bij de receptie van het hotel.

Omgeving

Wil je het prachtige landgoed ontdekken? Wil je de geschiedenis van Martin’s Rentmeesterij leren kennen? Wil je genieten van de prachtige omgeving vol natuur of wil je gewoon lekker kunnen winkelen? Dan heb je aan een aantal overnachtingen zeker niet voldoende zoveel dat in en om dit hotel te beleven is.
Er is in het hotel als de omgeving veel te beleven. Van leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen tot bezienswaardigheden. Ook is er een echte speurtocht “het complot” wat een interactief spel voor jong en oud is. Wil je de omgeving ontdekken? Pak dan de fiets en vind je weg langs prachtig natuurgebied, landschappen en gebouwen.

Faciliteiten Martin’s Rentmeesterij

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Martin’s Rentmeesterij

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Martin’s Rentmeesterij in Bilzen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.